Puma Manchester City Shirt Thuis Dames 2023-24

puma manchester city shirt thuis dames 2023-24Pas in onze winkel het Puma Manchester City shirt thuis dames 2023-24. Je kunt deze combineren met een short en de blauwe kousen. Deze is ontworpen van 100% gerecycled polyester en mesh voor een fris gevoel. Je kunt deze bedrukken met je favo speler of eigen naam en nummer.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Hoofdsponsor: Etihad Airways

Je kunt hier de thuisshirts lekker passen om te kijken welke bij je past. Misschien kom je er wel achter dat een standaard shirt beter zit dan met een vrouwenpasvorm. Daarnaast hebben we alle andere kleding van de club uit Manchester. Je kunt hier het thuisshirt bij Unisportstore.nl direct bestellen. Ga je voor meer kleding uit de winkel? Loop eens langs bij het Haaland Manchester City thuisshirt 2023-2024.

Pubquiz vraag: in de categorie eenvoudig: welke prijs hebben the Citizens nog nooit gewonnen?

We zijn sowieso weer benieuwd naar een nieuw seizoen. Toch kijken we ook nog even uit naar de ontknoping van vorig seizoen. Gaan ze 3 prijzen pakken of loopt het anders. Op het moment van schrijven is hier nog niet veel over bekend. Denk jij dat de club eenvoudig de Premier League gaat winnen dit seizoen? We zien het wel. Dit is een voetbalshirt met bekende logo’s en hoofdsponsor. Maak je klaar voor dit seizoen en we zien elkaar snel.

Puma Manchester City Shirt Thuis Dames 2023-24

Kies je dit voetbalshirt dan wordt deze gratis thuisbezorgd en het heeft meer voordelen. Ga je voor een compleet vrouwen thuistenue? Je krijgt de sokken er dan gratis bij. Veel gratis maar het is tegenwoordig ook allemaal prijzig geworden. Het thuisshirt met een nieuwe kleurencombinatie maar let op. In werkelijkheid is het voetbalshirt iets lichter. We zullen het Etihad stadium weer prachtig lichtblauw zien kleuren aankomend seizoen. Verder is het thuisshirt voorzien van het Dry-cell materiaal. Het voetbalshirt zal altijd droog en comfortabel. Je kunt nu helemaal los. Bestel hier bijvoorbeeld ook het Puma Manchester City thuisshort 2023-2024.

  • Manchester City shop
  • Puma Dry-cell technologie
  • 100% gerecycled polyester
  • Slim-fit pasvorm en geribbelde V-hals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *