Ronaldo Shirt 2021-2022

ronaldo shirt 2021-2022Er kan er maar 1 de winnaar zijn: het Ronaldo shirt 2021-2022 als populairste bedrukte voetbalshirt. Deze heeft een standaard pasvorm. Vind jij CR7 de beste speler ter wereld?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • FIFA Ballon d’Or: 4x
  • CR7 voetbalkleding

Het is altijd afwachten of na een transfer het shirt populair blijft. De vraag of Man United het geld heeft terugverdiend aan de shirt verkoop? Het antwoord daarop is NEE. De beleggers speelden wel positief in en steeg het aandeel. Het is voor bedrukkers altijd lastig zo snel veel voetbalshirts op de markt te brengen. Het Ronaldo shirt 2021-2022 staat daarmee wel in de top 10 van meest verkochte spelersnamen achterop een voetbalshirt. Ronaldo voetbalshirts waren al een aantal keer eerder de populairste shirts wereldwijd. Hoe denken jullie dat Ronaldo het gaat doen bij United? En dan met name in de Champions League?

Als je 1 shirt met bedrukking in je kast moet hebben is het een CR7 voetbalshirt

Het C. Ronaldo shirt Manchester United wordt niet alleen in deze variant verkocht. Zelfs het Real Madrid shirt wordt nog regelmatig verkocht met CR7. Daarnaast is in een interlandperiode het CR7 Portugal shirt ook altijd populair. Het ligt er natuurlijk aan of rood beter bij je past dan wit. Een CR7 shirt 2021/22 mag dan op plek 1 in de top 10 staan. Maar welke spelers staan nog meer in de lijst met meest verkochte spelersnamen achterop een voetbalshirt? Overall staat Beckham met het Real Madrid shirt op 1. In de lijst van nu ook Messi en Kylian Mbappé. Een verrassing want je zou Neymar ook wel verwachten. Ronaldo en rugnummer 7 achterop zijn onafscheidelijk. Zoek je een cadeau? Ga deze en maak de jarige geweldige gelukkig.

Ronaldo Shirt 2021-2022

Een kids is te verkrijgen in de maten 128 tot 176. Ben je dus een jonge fan dan zit het shirt er zeker voor jou bij. Als senior natuurlijk ook. Twijfel je over de maat? Probeer gerust een S zodat je in het shirt kan groeien. Is Cristiano Ronaldo jouw voorbeeld en kan jij net zoals CR7 prachtige vrije trappen nemen? Bestel dan deze. De linksbuiten die keer op keer records verbreekt mag niet ontbreken in de lijst met spelers. Wij hebben naast de United kleding ook de Nike Mercurial CR7 voetbalschoenen en Portugal shirts. Ga direct langs het Nike Portugal shirt 2018-2019.

Cristiano Ronaldo debuteerde al in 2003 voor het nationale elftal van Portugal. Een jaar later werd hij op 19 jarige leeftijd opgenomen in de selectie voor het EK 2004. Het EK 2004 moest Portugal ook tegen Nederland aantreden. Het zou een wedstrijd worden waar het Nederlands Elftal en Portugal veel gele en rode kaarten zou ontvangen. Achtereenvolgens het EK 2008 en WK 2010 waren niet noemenswaardig voor CR7. Cristiano Ronaldo heeft inmiddels meer dan 114 interlands achter zijn naam en scoorde al meer dan 50 doelpunten. Het Cristiano Ronaldo shirt moet elke voetballiefhebber wel in zijn kast hebben hangen. Een tijdperk die helaas is afgelopen maar toch met een prijs.

Cristiano Ronaldo Info

De sterspeler van United die ook wel CR7 wordt genoemd (zie ook de nieuwe Nike Mercurial CR7 voetbalschoenen) mag absoluut niet ontbreken in de lijst. De Portugees brak door bij Sporting Lissabon. CR7 had nog maar 25 wedstrijden in het eerste gespeeld waarna hij werd opgemerkt door alle Europese topclubs. Uiteindelijk koos Cristiano Ronaldo voor Manchester United. Hij zou de moeilijke taak meekrijgen om David Beckham te doen vergeten. De flankspeler speelde in totaal 196 wedstrijden voor United. Vanaf het seizoen 2006-2007 werd hij de echte sterspeler van Manchester United. Hij werd zelfs twee maal achter elkaar benoemd tot speler van de maand. Hij kwam direct op de lijst van Juventus te staan maar CR7 tekende een nieuw contract bij Manchester United. Nu is hij 2 jaar geleden voor €117.000.000 overgenomen door Juventus FC. Hij gaat nu terug naar het oude nest op zijn oude dag.

Stelling: Ronaldo moet hier zijn carrière afsluiten?

Aan het eind van 2007 wist hij twee persoonlijke prijzen in de wacht te slepen; speler van het jaar en talent van het jaar. Een jaar later is zijn beste seizoen tot dusver. CR7 won met Manchester United de Champions League, Premier League, FA Shield en Wereldbeker en daarbij werd Cristiano Ronaldo uitgeroepen tot Europees Wereldvoetballer. In 2009 vertrok CR7 naar Real Madrid. Hij en het team konden de verwachting niet direct waarmaken. Inmiddels verbreekt hij elke denkbare doelpunten record. De laatste prijs van Cristiano Ronaldo is de Champions League van 2013-2014. Je hebt zelf de keuze om een Ronaldo shirt 2021-2022 of Ronaldo Portugal voetbalshirt te selecteren. Een voorbedrukt voetbalshirt van CR7 staat natuurlijk naast de Nike hoge voetbalschoenen van CR7! Kies hier ook een Ronaldo Manchester United uitshirt wit 2022-23.

  • Sterspeler: Cristiano Ronaldo
  • Transfer van Juventus FC naar Manchester United
  • CR7 voetbalkleding
  • Nike Mercurial CR7 voetbalschoenen
  • Accessoires: Cristiano Ronaldo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *