Sao Paulo Thuisshirt 2017-2018

sao paulo thuisshirt 2017-2018Hier een Sao Paulo thuisshirt 2017-2018 kopen? In onze voetbalshop de nieuwste online voetbalshirts voor het seizoen 2017-2018. FC São Paulo de ex club van David Neres doet het goed in Brazilie. São Paulo Futebol Clube een club met een rijke historie met oud spelers als Luís Fabiano, Cafú en Kaká.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Braziliaanse Divisie

Under Armour Sao Paulo voetbalshirts met de opvallende kleuren wit en rood met witte accenten. Het WK voetbal 2014 heeft zeker geholpen met de populariteit van het Braziliaans voetbal. Een uniek en fanatiek land met veel voetbalgeweld is de keerzijde. Naast het Sao Paulo voetbalshirt ook trainingspakken, sjaals, kleding, vlaggen en petten van deze topclub.

Het Sao Paulo shirt is ontworpen door Under Armour in een geweldige kleurensamenstelling. De Braziliaanse competitie is minder bekend in Europa en toch de populairste sport in Brazilië. Veel spelers kiezen ook voor een loopbaan in Europa om het geld. In 2005 wonnen ze nog de FIFA Club World Cup. Een presentatie omdat ze Liverpool versloegen in de finale. Een andere bekende club uit dezelfde competitie met het het Corinthians Shirt 2017-2018.

Sao Paulo Thuisshirt 2017-2018

Een voetbalshirt Sao Paulo 2017-2018 ontworpen door Under Armour met Cool-Fit materiaal. Het zweet wordt afgevoerd en zal altijd fris en heerlijk aanvoelen. De unieke horizontale banen in het rood met zwart zijn geweldig uniek. Op de linker borst in de hoogte het Under Armour logo. Het logo van São Paulo Futebol Clube in het midden van het shirt. Een voetbalshirt bedrukken? Natuurlijk is het mogelijk om 1 van de helden of oud helden te bedrukken. Liever een eigen naam en nummer? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Sao Paulo Coach en Transfers

Sao Paulo Coach en Transfers omdat spelers en coaches veel wisselen. Het nieuwe voetbalshirt 2017-2018 met nieuwe namen gaan we zien in de Compeonato Brasileiro en de Copa Libertadores. Ricardo Gomes heeft bijna alle prijzen in Brazilie wel gewonnen. In Europa heeft hij met PSG in de finale gestaan. David Neres hebben we al genoemd en is naar Ajax vertrokken. We zijn benieuwd welke spelers nog meer gaan doorbreken. Shop in ieder geval snel het geweldige shirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *