Sporting Portugal 3e Shirt Groen 2016-2017

sporting portugal 3e shirt groen 2016-2017Hier een Sporting Portugal 3e shirt groen 2016-2017 kopen? Het Sporting Lissabon shirt speciaal voor de Champions League in onze voetbalshop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Sporting Clube de Portugal
  • Estádio José Alvalade, Lissabon
  • Europacup I / Champions League: 0x
  • Captain: Rui Patrício

Deze of zoals we deze ook noemen het Sporting Lissabon Europees shirt bestellen? Via de button hierboven kom je in het overzicht van de shop.

Het voetbalshirt Sporting Portugal te verkrijgen in de maten S tot XXL. In het midden NOS zoals het al een aantal seizoenen zien. Een voetbalshirt met naam? Het shirt kan worden bedrukt met bijvoorbeeld de sterren; William Carvalho, Adrien Silva of de Nederlander; Bas Dost. Voorgaande seizoenen liepen Marvin Zeegelaar, Luc Castaignos en Douglas daar ook nog rond. Bestel snel het prachtige groene Sporting Lissabon shirt voor de beste prijs.

Sporting Portugal 3e Shirt Groen 2016-2017

In de Sporting Portugal online fanstore het prachtige Sporting Lissabon 3e voetbalshirt. De groen witte spelen de wedstrijden in het Estádio José Alvalade- Século XXI, Lissabon met een prachtig ambiance. Het betreffende Champions League shirt is te bestellen vanaf €29,95 voor senioren. De onderstaande tabel geeft de aanbieders en prijzen weer van het Sporting Lissabon shirt. Een club met problemen uit Portugal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *