Tigres Thuisshirt 2018-2019

tigres thuisshirt 2018-2019Ga je voor een uniek voetbalshirt? Denk aan het Tigres thuisshirt 2018-2019. Andere unieke shirts welke bijzonder is te noemen met het Nike Pumas thuisshirt 2018-2019.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Top 10 geweldige thuisshirt
  • Club de Fútbol Tigres de la Universidad
  • adidas clima-cool technologie

Een prachtig ontwerp van adidas voor de club Club de Fútbol Tigres de la Universidad uit Mexico. De topclub met de blauw, gele kleuren is een grote club. Helaas moeten we daarbij zeggen dat ze niet veel prijzen hebben gewonnen. Dit seizoen hebben ze in ieder geval de prijs van top 10 mooiste voetbalshirts van adidas. Maak je collectie compleet met het prachtige Tigres voetbalshirt blauw 2018/19.

Tigres Thuisshirt 2018-2019

Zoals we kunnen zien op de afbeelding heeft het Tigres thuisshirt 2018-2019 een nieuwe sponsor in het midden. U.A.N.L. met meerdere sponsors aan de achterkant en mouwen. Apart dat het Tigres uitshirt bijvoorbeeld een hele andere sponsor in het midden heeft. Een bedrukking is bijvoorbeeld ook mogelijk. Weet je toevallig een speler dan wordt deze in het geel bedrukt. De gele kleur zien we ook terug op de logo’s en accenten van het Tigres voetbalshirt blauw 2018/19. Het prachtige stadion: Estadio Universitario, Monterrey zal weer blauw met geel kleuren tijdens de thuiswedstrijden. Zeker te moeite waard om deze grote club een keer te bezoeken.

Grote spelers hebben in het verleden het voetbalshirt van de tijgers gedragen. Denk aan spelers als Luis Hernández en Walter Gaitán. De sterspeler van dit moment is de Fransman: André-Pierre Gignac. Een geweldig mooi Tigres voetbalshirt blauw 2018/19 welke compleet kan worden gemaakt met voetbalbroekjes en bijpassende kousen. adidas met geweldige ontwerpen en te zien aan dit voetbalshirt. Een heerlijk shirt om in te sporten of te trainen. We wensen je veel plezier met het Tigres thuisshirt 2018-2019 voor jong en oud. Bekijk hieronder nog een filmpje van de club: Club de Fútbol Tigres de la Universidad.

  • Club: Tigres
  • Stadion: Estadio Universitario
  • Clubkleuren: blauw, geel
  • adidas voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *