adidas Ajax Tenue Thuis Minikit Baby 2023-2024

adidas ajax tenue thuis minikit baby 2023-2024Je kunt hier het adidas Ajax tenue thuis minikit baby 2023-2024 kopen. Deze is beschikbaar in de maten 68, 74, 80 en 86cm. Je kunt je kleine dus aankleden met een minitenue. Voorzien van drukknopen in het thuisshirt en een koord in het broekje om deze eenvoudig te kunnen kleden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Logo’s in het midden
  • Drukknopen in het thuisshirt

Nieuw zijn de 3 logo’s in het midden van het thuisshirt. Een broekje heeft de opvallende adi-stripes maar die zie je ook aan de zijkant en op de schouders. Heel veel adidas als je het ons vraagt. Het is natuurlijk ook mogelijk om je minitenue te bedrukken met naam en nummer. Kies voor een jongeling als Godts, Hato of Brobbey. Je kunt ook voor de oudere Berghuis of Bergwijn gaan.

Vraag voor de Ajacied: welke spelers hoop jij dat de club gaat halen om weer kampioen te worden?

Je ziet het goed, er zijn geen sokjes bij. Een minikit wordt steeds vaker zonder sokjes geleverd want die worden niet gedragen. Het scheelt nu dus ook in de prijs van een tenue voor de kleinste fans. Deze is ontworpen met de AEROREADY technologie in combi met de mesh voor een fris gevoel. Jouw kleine zal zich dus heerlijk voelen in een minipakje. Je kunt ook rompertjes en meer gekkigheid krijgen in de winkel. Ga los en geef deze cadeau of kies deze voor jouw kleine. Wil je zelf ook een tenue? Klik dan op het adidas Ajax thuistenue 2023-2024.

adidas Ajax Tenue Thuis Minikit Baby 2023-2024

Naast de technologieën van het Duitse merk heeft deze nog meer. Het is een ontwerp van 100% polyester en voorzien van een luchtdoorlatend materiaal. Je kunt deze bestellen in de officiële Ajaxshop maar ook Voetbalshop.nl heeft de kleding. Het is altijd fijn om je eigen club te sponsoren dus vandaar de officiële fanshop. Je kunt ook naast de Arena om deze zelf te passen of om te kijken welke je kleine nodig heeft. Naast je kleine kans jij zelf het adidas Ajax thuisshirt Ziggo 2023-2024 bestellen.

  • Ajax voetbalkleding
  • Johan Cruijff Arena
  • adidas AEROREADY
  • Thuisshirt plus broekje
  • 100% polyester en standaard pasvorm
  • Drukknopen en koord in de short

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *