adidas Arsenal Voetbalshort Thuis Wit 2020-2021

adidas arsenal voetbalshort thuis wit 2020-2021Koop hier het adidas Arsenal voetbalshort thuis wit 2020-2021. Een leuke combinatie met de rode kousen & thuisshirt. Je kunt dus lekker voor een compleet tenue gaan.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Arsenal Football Club kleding
  • Thuiswedstrijden: Emirates Stadium
  • 100% polyester / normale pasvorm

Het Arsenal voetbalbroekje thuis heeft een rustige uitstraling door de hoeveelheid wit. Dit zie je overal terug in het thuistenue. Uiteraard komen de rode accenten ook aan bod zoals de bovenrand en het Arsenal FC logo. Wens je een compleet Arsenal tenue dan mag het voetbalbroekje zeker niet ontbreken. Je kunt hier dan ook eventueel de adidas Arsenal thuiskousen wit 2020-2021 bijbestellen.

Arsenal voetbalkleding voor de thuiswedstrijden in het Emirates Stadium.

adidas is in het rood zichtbaar zodat het logo goed opvalt. Het thuis short kan natuurlijk ook weer worden bedrukt met nummer. Naast de senioren maten ook het kids broekje. Deze is al beschikbaar vanaf 3 maanden. Een minitenue is dan ook inclusief Arsenal FC thuisshirt en de thuiskousen. Heerlijk om in te trainen of te sporten met een droog en comfortabel gevoel. Zoek je iets nieuwers? Ga dan voor het adidas Arsenal broekje thuis wit 2023-2024.

adidas Arsenal Voetbalshort Thuis Wit 2020-2021

De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Emirates Stadium. Je ziet daar de witte Arsenal FC thuisshorts. Deze ligt perfect in lijn ligt met het thuisshirt. De thuiswedstrijden kunnen natuurlijk binnenkort ook weer worden bezocht. Of ga langs voor een rondleiding in het Emirates stadion. Een wedstrijden bezoeken of stadion is leuk in een compleet thuistenue. Bezoek de wedstrijden in het geweldige stadion van de club met rijke historie. Ooit begonnen in een arbeiders / volkswijk. Een aantal Nederlandse voetballers die het shirt hebben gedragen zijn: (ex) sterspelers Robin van Persie, Marc Overmars, Dennis Bergkamp om wat voorbeelden te noemen.

  • Arsenal Football Club
  • https://www.arsenal.com/
  • Seizoen 2020/2021
  • adidas Clima-cool technologie
  • Mesh-panelen / normale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *