adidas Bayern Munchen Voetbalsokken Uit 2022-23

adidas bayern munchen voetbalsokken uit 2022-23Koop hier de adidas Bayern Munchen voetbalsokken uit 2022-23. Deze horen bij het nieuwe uitshirt in het wit en het uitbroekje. Je kunt dus weer helemaal los bij ons.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Maten: 26 tot 50
  • adidas voetbalkleding

Ook het nieuwe thuisshirt en trainingspak hangen er weer. Deze 2 zijn nu al een van de meest populaire artikelen van dit moment. Het volledige tenue uit FC Bayern is qua ontwerp niet echt veranderd ten opzichte van vorig jaar. Daar waar het shirt vorig jaar ook al wit was. Ga hier langs het adidas FC Bayern Munchen uitshirt 2022-23. Je kunt de kleding ook direct hierboven bestellen bij Voetbalshop.nl.

De voetbalkousen zullen te zichtbaar zijn op tv en in de stadions tijdens de uitwedstrijden van FC Bayern in de Bundesliga. Ook vorig seizoen heeft de voetbalclub de landtitel gewonnen waardoor de kleding ook terug zal komen in de Champions League. We kijken erg uit naar de finale van de Champions League waar ze weer in staan :). Wil jij liever de rode? Ga dan langs de Bayern Munchen voetbalsokken thuis rood 2022-2023.

adidas Bayern Munchen Voetbalsokken Uit 2022-23

De kousen zijn, net zoals het uitshirt en het voetbalbroekje voorzien van een overwegend witte kleur. Op de sokken staat in oranje tekst de letters FCB en op de kuiten staat het logo van adidas. Zoals op de afbeelding is te zien, zijn ze voetbalsokken voorzien van een grijs voetbed. Dit voetbed is speciaal ontworpen door adidas zodat de pasvorm perfect is voor ieder persoon. Goede voetbalschoenen zijn natuurlijk erg belangrijk, maar de kousen zijn dan minstens zo belangrijk. Ook zijn de sokken zo ontworpen dat je scheenbeschermers goed blijven zitten en dat je hier op het voetbalveld dus geen omkijken naar hebt. De Clima-cool techniek die in de kleding verwerkt zit, zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur ten alle tijden constant en optimaal is.

  • Bundesliga
  • Bayern Munchen shop
  • adidas Clima-cool kleding
  • Kousen en meer van FCB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *