adidas Boca Juniors Thuisshirt 2020-2021

adidas boca juniors thuisshirt 2020-2021Scoor hier het adidas Boca Juniors thuisshirt 2020-2021 in de store. Dit is absoluut het populairste voetbalshirt uit de Argentijnse Competitie. Je kunt deze hieronder direct bestellen bij Voetbalshop.nl

direct bestellen vsd

  • Bestel hierboven bij Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Helden: Riquelme en Palermo
  • adidas voetbalkleding

Als we kijken naar het Boca Juniors thuisshirt dan zien we deze letterlijk overal ter wereld. Een voetbalshirt dat al een paar jaar buiten de top 25 voetbalshirts valt. Seizoen 2013-2014 waren het vooral Guillermo Burdisso en Emanuelris Gigliotti die opvielen. Verder de oud speler van Real Madrid, Fernando Gago die de meeste indruk heeft achtergelaten in het seizoen 2014-2015. Afgelopen seizoen waren het vooral Benedetto en Tevez die iedereen gek maakte. We gaan deze zien in de Primera Division van Argentinië. Ze spelen daar in de Torneo Inicial en de Torneo Final.

Boca doet gewoon weer mee om alle prijzen aankomend seizoen

Bekende grote namen die het Boca Juniors thuisshirt hebben gedragen zijn onder andere Diego Maradona, Walter Samuel, Juan Roman Riquelme en Carlos Tevez. Laatst genoemde speelde onder andere bij Manchester City en Juventus speelde en is nu weer terug op het oude nest. Diego Maradona heeft hier zijn doorbraak beleefd en daarvoor ontving hij een transfer naar Barcelona. Grote spelers blijven nooit lang in het prachtige Buenos Aires. Via de blauwe link een totaaloverzicht: voetbalshirt.

adidas Boca Juniors Thuisshirt 2020-2021

Een club met een klein budget die drie keer de wereldbeker voor clubteams heeft gewonnen krijgt veel respect. De grootste twee clubs waren altijd San Lorenzo en Boca Juniors. Nu is “Boquita” zoals ze worden genoemd weer bezig om prijzen te pakken. De grootste aartsrivaal van Boca is River Plate. Als we kijken naar de kleuren die zijn ontstaan omdat ze in een vroeger stadium het niet eens konden worden over de kleuren. De clubleiding maakte een deal, de eerste boot die zou arriveren met kleur die kiezen we voor Boca Juniors.


Boca maakte faam tussen het seizoen 2000-2003 waar Boca heer en meester was in de Copa Libertadores. De Copa Libertadores is de Champions League van Europa. Het waren de jaren dat met gemak van Real Madrid CF werd gewonnen met spelers als Riquelme en Palermo. Het is tevens de enige club die altijd in de hoogste divisie heeft gevoetbald. De eerste 19 wedstrijden van het seizoen worden in een gemengde league 1 en 2 gespeeld. De 9 van de eerste en de 10 clubs van de tweede die worden geplaatst in de final competitie.

Transfers van de club uit Argentinië

Wel vertrekken elk seizoen veel spelers. Toch jammer maar daarom kunnen wij er weer meer van genieten. Boca Juniors heeft misschien wel de grootste supportersscharen achter zich staan. Vooral in Buenos Aires staan tonnen supporters achter de club. Het stadion gaat helemaal los wanneer een thuiswedstrijd wordt afgewerkt. Het Estadio Alberto J. Amando Stadion kan 49.000 supporters kwijt. We zien BBVA al jaren als sponsor.

Ga hier ook direct voor het adidas Boca Juniors Qatar uitshirt 2020-2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *