Nike Dri-FIT AS Roma Rood Thuisshirt 2020-21

nike dri-fit as roma rood thuisshirt 2020-21Koop hier het Nike dri-fit AS Roma rood thuisshirt 2020-21 in de fanshop. Je kunt ook gaan voor een volledig AS Roma thuistenue! Bestel dan alleen nog even de kousen en New Balance AS Roma voetbalbroekje thuis 2022-23.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junior en senior
  • Helden: Totti en De Rossi
  • AS Roma Fanshop

Het Roma thuisshirt is weer vernieuwd voor dit jaar. Je kunt bij ons de AS Roma voetbalshirts 2020/21 en trainingspak in dezelfde kleuren. Kleding welke is voorzien van een Romeins design. Een Nike ontwerp voor de Romeinen met extra Vapor ingelegde banen. Je kunt nu helemaal los met dit voetbalshirt.

De club en dus het AS Roma shirt in de Europa League, Serie A en Italiaanse beker.

Een compleet tenue? Je kunt naar het AS Roma thuisshirt ook de voetbalsokken thuis en short. Het ontwerp van Nike is zoals we deze kennen zakelijk en geen verrassing. AS Roma shirts zijn verstevigd en gaan we zien in de Serie A. Het shirt heeft een normale pasvorm voor jong en oud. Een ergonomisch design van het kledingmerk is te verkrijgen in origineel en geweldige kwaliteit. Je kunt ook voor het nieuwste New Balance AS Roma thuisshirt 2022-2023. Natuurlijk het Nike logo in het oranje en AS Roma logo op de linkerborst. Het shirt van dit jaar vanzelfsprekend te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden.

Nike Dri-FIT AS Roma Rood Thuisshirt 2020-21

Het AS Roma shirt thuis 2020/21 is ontworpen met hoogwaardig Dri-fit materiaal. Hierdoor wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Je kunt ook een shirt bedrukken! Kies een oudere held zoals De Rossi of Totti. Je kunt ook voor Abraham, Pellegrini & Zaniolo kiezen. Vandaag nog een compleet AS Roma tenue? Je kunt helemaal los in onze AS Roma store.

  • Club: AS Roma
  • Bijnaam: Romeinen
  • Nike Dri-Fit technologie
  • 100% polyester / normale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *