adidas Duitsland Thuisshort 2022-2023

adidas duitsland thuisshort 2022-2023Het adidas Duitsland thuisshort 2022-2023 te verkrijgen in de shop. Je kunt hier ook lekker combineren met shirt en de sokken. Kies ze hieronder bij onze aanbieder Unisport voor de beste online prijs.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €34,99
  • Beschikbaar in: kids, junior, heren en dames
  • World Cup 2022

Deze is een belangrijke onderdeel van een volledig tenue thuis. Voetbalkleding voor het Wereldkampioenschap voetbal 2022. Je kunt deze direct bestellen bij onze aanbieder Unisportstore.nl. Ga ook voor het thuisshirt met de bijpassende sokken. Breng gerust een bezoek aan de Duits voetbal. Een compleet Duitsland thuistenue 2018-2020? Bekijk eens het adidas Duitsland thuisshirt WK 2022-2023.

We zijn benieuwd naar het WK. De nieuwste spelers zoals Musiala gaan de sterren worden van Qatar.

Deze is gemaakt van 100% polyester en uiteraard te verkrijgen voor dames en heren, jong en oud. Of je nu 3 maanden bent of 90 jaar het adidas Duitsland tenue thuis is er voor iedereen. Je zult niet meer teveel betalen omdat wij de prijzen van de aanbieder vergelijken. Als eerste het broekje voor senioren. Bekijk ook eens een FIFA Confederations Cup voetbal adidas, adidas Duitsland thuisshirt vrouwen 2022-2023 en de shirts van het WK 2018.

adidas Duitsland Thuisshort 2022-2023

Deze is net als de rest van de fan kleding ontworpen door het Duitse merk adidas. Je bent dus altijd verzekerd van kwaliteit met een normale pasvorm, Uiteraard komt de bekende Clima-cool technologie ook weer om de hoek kijken. Het gebruik van Clima-cool zorgt dat het voetbalbroekje tijdens het sporten droog en aangenaam zal aanvoelen. Het vocht wordt naar de buitenste lagen gedreven dus je voelt je altijd fris en droog.  Deze is net als vorig seizoen te verkrijgen in het zwart. Een groot verschil is de verticale witte opvallende lijn aan de zijkant. Verder is het adidas logo nu helemaal duidelijk zichtbaar aan de zijkant. Je kunt deze weer ontwerpen met een nummer of initialen te bedrukken voor €4,95!

  • WK voetbal 20122
  • adidas Clima-cool
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *