adidas Duitsland Thuistenue Kind 2022-2023

adidas duitsland thuistenue kind 2022-2023Speciaal voor kids het adidas Duitsland thuistenue kind 2022-2023. Deze is ook te verkrijgen voor nog jongere fans met een minikit of los truitje. Een prachtig tenue waar wit met zwart wordt afgewisseld. Wat vind jij van het tenue?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Germany thuistenues World Cup22
  • Thuisshirts, shorts, kousen

Deze is er met de prachtige witte kleuren en zwarte accenten. Tenues zoals deze zijn beschikbaar vanaf baby’s tot senioren bestel je hierboven. Je kunt ze dan ook zelf samenstellen of als compleet tenue bestellen bij Unisportstore.nl. Gaat Germany ver komen tijdens de WorldCup2022 denk jij?

Wereldkampioen4x winnaars van deze geweldige prijs.

Het tenue is er voor sporten, trainen of om Die Mannschaft aan te moedigen. Het Duitse voetbalelftal is natuurlijk een kanshebber met geweldige voetbalkleding. Een Germany tenue thuis junioren 22/23 van adidas met de bekende Clima-cool technologie. We gaan het tenue zien tijdens de “thuiswedstrijden” van het land. Heerlijk om te voetballen zoals op straat of op je club en sporten. adidas voetbaltenues, trainingspakken en dus ook deze. Kies hier ook het adidas Duitsland minikit baby 2022-23.

adidas Duitsland Thuistenue Kind 2022-2023

In het midden het logo omdat het Duitse team 4x de World Cup heeft gewonnen. De witte kleuren zien we al jaren op het complete thuistenue. Wat krijg je wanneer je het deze besteld? Een shirt, short zwart en voetbalkousen. Het is natuurlijk ook mogelijk om het tenue te laten bedrukken. Populair het Gnabry, Kai Havertz, Musiala, Thomas Müller tneue of kies een andere sterspeler. Op het shirt een Duitsland logo op de linkerborst en adidas logo op de rechter. We zullen deze overal ter wereld gaan zien. In de voetbalshop ook bijpassende voetbalschoenen of volg ons voor de nieuwste Duitsland artikelen. Kijk ook eens bij de Black Friday 25 November 2022 deals voetbalkleding.

  • Duits voetbalelftal
  • Kledingmerk: adidas
  • Germany thuistenues 2018/19
  • Populair: Kroos, Özil en Müller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *