adidas Duitsland Tiro WK Trainingspak 2022-23

adidas duitsland tiro wk trainingspak 2022-23Het adidas Duitsland Tiro WK trainingspak 2022-23 in het zwart met capuchon. Deze is op hetzelfde moment als het adidas Duitsland trainingspak 2019-2020 uitgekomen. Kleding voor het WK voetbal 2022 in onze fanshop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: junior, kind, vrouwen en heren
  • Seizoen: WK voetbal 2022
  • Partners: Voetbalshop & Unisportstore.nl

Deze in het zwart met jasje is ontworpen voor FIFA worldcup 2022. Aankomend seizoen zijn de trainingspakken Duitsland te verkrijgen in het wit en zwart. De nieuwe voetbal trainingspakken zullen voornamelijk gedragen worden vooraf een wedstrijd tenzij het warm is in de winter van 2022. De zinderende wedstrijden van het WK 2022 met toch een hoofdrol voor Duitsland. We zijn benieuwd hoe ze het gaan doen.

Deze is speciaal ontworpen voor de zomer van 2022. Presentatiepakken zijn qua design onder handen genomen door het Duitse sportmerk adidas. Zoals we gewend zijn heeft adidas de strepen op het trainingsjack onder de mouwen geplaatst dus aan de zijkant. We vinden tevens op de broek. Het Duitsland logo met de 4 sterren en het adidas logo aan de andere kant. Aan de onderzijde van het jack zijn zoals gezegd de strepen te zien die doorlopen op de trainingsbroek.

adidas duitsland tiro wk trainingspak 2022-23

Het adidas Duitsland trainingspakken Germany 2022/2024 in het zwart met bordeaux. De trainingsbroek is ontworpen met een donkere basiskleur en heeft ook de adidas strepen, dit keer in lijn met de trainingsjack. Op het linker bovenbeen is het adidas logo weer terug te vinden zoals te zien op de afbeelding. De samenwerking met adidas wil zeggen een voetbal trainingspak met de Clima-cool technologie. Heerlijk zodat tijdens het sporten vocht en water naar de buitenste lagen wordt gedreven en het zorgt voor een perfecte lichaamstemperatuur. Deze is er in 2 verschillende kleuren zodat je altijd kunt bepalen welke kleur jou het beste staat. Ga alvast aan de slag om je voor te bereiden op het WK voetbal. Bekijk ook eens de adidas Duitsland trainingspakken 2022-2023.

  • Duitsland fanshop
  • Die Mannschaft
  • WK voetbal 2022
  • adidas
  • Clima-cool materiaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *