adidas Duitsland Trainingspak 2018-2020

adidas duitsland trainingspak 2018-2020Het adidas Duitsland trainingspak 2018-2020 in het wit met zwart. Uiteraard hebben we ook de voetbal trainingspakken zoals het adidas Duitsland Tiro WK trainingspak 2022-23. Onze belangrijkste vraag: wat vind je van het trainingspak?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €79.99 kids
  • Beschikbaar in: junior, kind en senior
  • Seizoen: kwalificatie EK 2020
  • Outlet trainingspakken

De voetbal trainingspakken met zoals hierboven het adidas Duitsland trainingspak 2018-2020 zullen worden gedragen tijdens het World Cup 2018. Een standaard Duitsland trainingspak bestaat uit de kleuren wit zoals je in de Duitsland fanshop kunt vinden. Clima-cool technologie is standaard voor adidas trainingspakken voor een heerlijk fris en droog gevoel tijdens het sporten. Het prachtige Duitsland trainingspak wit zwart wordt aangeboden in senioren maten en de prijs ligt hoger door de capuchon en stof van het adidas Duitsland trainingspak. Bekijk hieronder de prijzen van het trainingspak.

adidas Duitsland Trainingspak 2018-2020

Het adidas Duitsland trainingspak 2018-2020 uiteraard ook te bedrukken met initialen. Ideaal om hetzelfde trainingspak te creëren als grote spelers Muller en Neuer om 2 sterspelers te noemen. Het bedrukken van initialen of logo’s kost wel extra geld. Zoals eerder gezegd is het Duitsland trainingspak presentatie dark white voorzien van een capuchon. Een prachtige adidas ontwerp een uniek design vooral door de kleurencombinatie. Het Duitse nationale team logo vinden we terug aan de linkerkant van de trainingsjack Duitsland en op de rechterkant van het Duitsland trainingsbroek. Indien mogelijk in onze shop het adidas Duitsland trainingspak 2018-2020 kind aanbieden.

Duitsland Trainingspak Presentatie Wit

De naam Duitsland trainingspak presentatie wit zwart komt voort uit de presentatie van het nationale team. Prachtige voetbal trainingspakken worden gedragen tijdens koude dagen op het WK voetbal 2018 en onderweg naar een wedstrijd. De spelers op de bank zouden het adidas Duitsland trainingspak 2018-2020 kunnen dragen als de temperaturen koeler worden. We zijn benieuwd wat jij vindt van het adidas Duitsland trainingspak en heb jij vragen neem gerust contact op met info@voetbalshirtsdirect.nl.

Duitsland Shop

Duitsland shop vol met de nieuwste artikelen om je helemaal voor te bereiden op het WK voetbal 2018. In de toekomst gaan we nog een stap verder met de meest uitgebreide artikelen rondom Duitsland. Ben je dus een liefhebber van het Duitse nationale team? Je kunt nu shinen in de nieuwste Duitsland artikelen. Heel veel plezier met de nieuwste voetbalshirts en bijvoorbeeld het adidas Duitsland trainingspak.

  • Duits voetbalelftal
  • Fußballnationalmannschaft
  • Deutscher Fußball-Bund
  • Kledingmerk: adidas
  • Clim-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *