Ajax Shirt Kinderen

ajax shirt kinderenWat vind jij van het Ajax shirt kinderen? Als we het hebben over het Ajax shirt denk je gelijk aan wit met rood. Een grote verandering zijn de patronen van 1988 in het rood.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • In: kinderen, junioren en kids
  • adidas voetbalkleding
  • Officiële Ajaxshop
  • Hoofdsponsor: Ziggo

Naast het Ajax shirt ook trainingsshirts, trainingspakken, joggingspakken, polo’s of t-shirts in de officiële shop. Nog niet genoeg voor jouw als Ajacied? Shop dan ook merchandise zoals vlaggen, sjaals, petten en complete inrichting voor kamers. Welke naam zou jij achterop laten bedrukken indien je mocht kiezen?

Het nieuwe voetbalshirt is te verkrijgen in diverse maten en dus ook voor kindere tot 176cm.

Het Ajax shirt kinderen en thuis tenue 2022/23 met de traditionele kleuren. Rood in het midden en wit aan de zijkant ontworpen door adidas. De 3 sterren boven het logo en het adidas logo op de linkerborst. De drie strepen zien we weer terug op de schouder en je kunt kiezen voor een thuisshirt met naam. Tadic en Blind kunnen worden bedrukt. Liever een eigen naam en nummer dan kan dat ook. De trainer gaat natuurlijk weer proberen om op alle gebieden weer mee te doen om het kampioenschap. Shop vandaag nog het geweldige Ajax thuisshirt en voetbaltenue van adidas.

Ajax Shirt Kinderen 2022/23

De adidas voetbalkleding gaan we zien in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa. Een geweldige sfeer in de Johan Cruijff Arena te vergelijken met Europa vorig seizoen. Een sfeer zoals we deze in jaren niet hebben gezien. Deze zijn populair in alle leeftijdscategorieën. Voetbalshop en Ajaxshop heeft ze allemaal. We wensen je veel plezier met het thuisshirt en shop ook eens een adidas uitshirt. Liever een Stekelenburg keepersshirt of tenue? Uiteraard kan die ook worden besteld. Informatie, wedstrijden en nieuws? Ga naar Ajax.nl.

Ajax thuisshirt kids 2022/23 in de maten 92, 104, 128, 140 ,152, 164, 176 tot X-boys. Ziggo blijven we tot 2025 zien op het voetbalshirt. We hopen weer dat Ajax ver gaat komen en supporters blij kunnen maken. Wens je een compleet tenue kinderen? Shop dan ook een voetbalbroekje en voetbalkousen bij het shirt. De Clima-cool technologie zorgt voor een fris en comfortabel gevoel tijdens het voetballen en chillen. Het nieuwe tenue nu nog goedkoper in de officiële Ajaxshop. Een Ajax voetbalshirt en trainingskleding regelen? Het kan hier allemaal

  • AFC Ajax Amsterdam
  • Kledingmerk: adidas
  • Kleuren: rood en wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *