Ajax Zwart Champions League Shirt Bob Marley 2021-22

ajax zwart champions League shirt bob marley 2021-22Hier istie dan het Ajax zwart Champions League shirt Bob Marley 2021-22. Je vindt in onze shop ook de bijpassende kousen en broekje. Een voetbalshirt met een standaard pasvorm. De kleding is zeker een must have voor iedere Ajacied.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Club: AFC Ajax
  • Te zien tijdens: de Champions League

Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Naast dit shirt natuurlijk ook een thuis en uit-variant. Je kunt wel zien dat deze voornamelijk is gekenmerkt door de opvallende zwarte kleur met gouden strepen. Wil jij een uniek item in de Johan Cruijff Arena? Maak iedereen gek in dit zwarte shirt. We hebben voor de andere wedstrijden zoals de uitwedstrijden ook nog de blauwe varianten. Ga direct naar de officiële Ajax fanshop.

Kies je de Ajax voetbalkleding van vorig seizoen dan kan dat een aantal tientjes schelen! Ga dus helemaal los in de officiële Ajaxshop 🙂

Naast de kleuren is deze voorzien van een normale pasvorm. Deze is dus uitermate geschikt voor de trainings-dagen. Ga je toch liever voor een trainingsjack? Deze is ook te verkrijgen in dezelfde kleuren. We krijgen later misschien nog meer shirt als het niet bij de 10.000 blijft. Je gaat via bovenstaande button direct naar de goedkoopste aanbieder Ajaxshop met de officiële Ajax voetbalkleding. We zetten ze dus niet meer op een rij.

Ajax Zwart Champions League Shirt Bob Marley 2021-22

In de Ajax shop hebben we meerdere kleding voor de toernooien. Daarnaast is het Ajax 3de shirt zwart CL Jamaica 2021/22 ontworpen door adidas. Dit is gelijk terug te zien aan de Jamaicaanse accenten die zichtbaar zijn vanaf de schouders tot de achterkant van de trui. Waar je ook in Amsterdam loopt, de kleding uit de Ajax fanshop is werkelijk overal zichtbaar. In de hoofdstad in dan ook echt te merken hoe erg de club leeft onder de Amsterdammers.

Wij zijn Ajax, Wij zijn de Beste – Ajax Amsterdam

Zoals we gewend zijn van het Ajax assortiment is het adidas logo op de rechterborst terug te vinden. Ook het Ajax logo met de 3 sterren zien we op de linkerborst. Daarnaast zie je in de nek 3 vogels met de 3 sterren. Ajax moet er weer alles aan doen om de Eredivisie te winnen en overwinteren in Europa. Zie hier ook nog het adidas Ajax thuisshirt oud logo 2021-2022 en veel meer kleding. Je kunt dus rustig rondkijken in onze Ajax winkel. Ga ook eens langs het: adidas Ajax trainingspak 2021-2022

  • Officieel Ajax shop artikel
  • Competities: Eredivisie, Champions League en beker
  • Seizoen 2021/2022
  • Kledingmerk: adidas