Nike Mercurial Superfly LVL Up

nike mercurial superfly lvl upZie hier de nieuwste Nike Mercurial Superfly LVL Up! Lekker toch voor de training of gebruik deze voetbalschoenen bijvoorbeeld alleen voor de wedstrijden. Deze boots zijn de opvolgers van de witte variant die we bij Ronaldo zagen.

direct bestellen vsd

  • Nike voetbalschoenen
  • Prijs vanaf €64,95
  • In: kids, junior, vrouwen en heren

Je denkt misschien: wat is dan LVL Up? Het staat voor Level Up want volgens CR7 bestaat snel genoeg niet. Als we kijken naar de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen vallen de strepen en accenten erg op. We zijn het archief in gedoken en daar vonden we bij de Safari en R9 schoenen deze details. Je haalt dus een combinatie van technieken in huis die deze snelste voetbalschoenen ooit zijn geworden. Deze geweldige Nike voetbalschoenen kan je morgen al in huis hebben! Je kunt de kans ook niet laten liggen om dezelfde boots te dragen als Cristiano Ronaldo en Kylian Mbappé. hier ook de Nike CR7 witte voetbalschoenen en Nike Ronaldo kunstgras voetbalschoenen.

We hebben van Nike meegekregen dat de zool wat kan vervagen. Het is ook afhankelijk op welke ondergrond je veel speelt!

Nike Mercurial Superfly LVL Up

Als we horen dat er nieuwe Nike voetbalschoenen lvl up wit binnenkomen dan gaan wij allemaal glunderen. We kennen de hoofdstukken ook wel chapters die gaan over het leven van CR7. De geweldenaar verbreekt records na records en heeft daarmee eigen voetbalschoenen afgedwongen. Na een paar klachten is de schoen iets flexibeler geworden. Je kunt nu dus als een malle over het veld bewegen. De schoenen zijn beschikbaar voor natuurgras maar als je naar het overzicht gaat zie je ze ook voor kunstgras en zelfs indoor. Kom volgende week of misschien deze week nog als eerste op de training met deze Nike Mercurial Superfly LVL Up.

  • Gedragen door:  Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé
  • Nike pack: Level Up
  • Flyknit-bovendeel in combinatie met de Nikeskin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *