Athletic Bilbao Thuisshirt Kids 2022-2023

athletic bilbao thuisshirt kids 2022-2023Wil jij voor junioren een Athletic Bilbao thuisshirt kids 2022-2023 kopen? Bekijk ook een trainingspak en meer kleding voor kinderen. Wat vind je van het voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinder, junior en kids
  • 100% polyester
  • New Balance voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Kutxabank

Je kunt het thuisshirt bedrukken met de helden Muniain en Iñaki Williams. Het wordt dan een voetbalshirt met naam voor kinderen en senioren. Shop daarnaast ook het rode trainingspak. Dit is sowieso een mooie aanvulling op je Club Bilbao collectie. Zoals te zien is de club ontwikkeld in samenwerking met sportgigant New Balance. Hierdoor ben je dus altijd verzekerd van een mooie kwaliteit van je aankoop.

Wanneer draag jij meestal voetbalshirts?

Het Athletic Club Bilbao shirt voor kinderen zal dit seizoen te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden van de club in de Primera Division en de Copa del Rey. Bilbao speelde een aantal seizoenen geleden nog Europa League en dan nu geen Europa. Als voetballiefhebbers hopen we met z’n allen dat we lang mogen genieten van het tenue thuis tijdens het seizoen. Het blijft altijd een prachtige club met een rijke historie.

Athletic Bilbao Thuisshirt Kids 2022-2023

Deze is zoals gezegd ontworpen in samenwerking met New Balance. Verder is deze uitgekomen met een witte en rode kleuren combinatie. Het complete tenue bestaat uit het Athletic Bilbao thuisshirt kids 2022-2023, het Athletic Club Bilbao voetbalbroekje thuis 2022-2023 en de voetbalkousen. Ga je vaak naar de training of sportschool? Het thuis tenue is ideaal om in te sporten. Je lichaamstemperatuur blijft altijd perfect door de Nike technologieën. Bestel het tenue of voetbal shirt snel want ze vliegen de deur uit.

Het New Balance Bilbao voetbalshirt junioren heeft rode en witte verticale strepen. Verder is het New Balance logo op de rechter borst te vinden en het Bilbao logo op de linker borst. De sponsor Kutxabank is nieuw maar wel weer terug te vinden op de voorkant van het voetbalshirt. Het voetbalbroekje en de voetbalkousen zijn voorzien van een donkere kleur. Ook hier komen de witte en rode accenten weer terug. Door de rust in het broekje en de kousen wordt er een mooie rust in het tenue gecreëerd.

Athletic Club Bilbao Voetbalkleding

De samenwerking met New Balance zorgt voor rust en is het thuisshirt. Deze zijn geheel ontwikkeld met het hoogwaardige New Balance materiaal. Hierdoor wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal afgevoerd. Zo zal het voetbalshirt dus ten alle tijden lekker droog en comfortabel aanvoelen. Maak dus vandaag nog je collectie compleet met het schitterende New Balance Bilbao voetbalshirt junioren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *