Athletic Club Bilbao Voetbalbroekje Thuis 2022-2023

athletic club bilbao voetbalbroekje thuis 2022-2023Een bijpassend donkerblauw met rood Athletic Club Bilbao voetbalbroekje thuis 2022-2023. Het thuisshort hoort bij het complete tenue net als de voetbalkousen. Voor de echte fan maar ook als je gewoon voetbalbroekjes wenst.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: senioren en kinderen
  • Primera Division, Copa del Rey
  • Club Bilbao topspelers: Muniain en Iñaki Williams

De tenues van de club zijn, samen met Real Madrid, Barcelona en Atletico Madrid een immens populair product in Spanje. 7 jaar geleden speelde Bilbao tegen FC Barca in de finale van de beker, welke Barcelona won en daarna de triple won. We hopen dan ook dat ze nog eens een prijs gaan pakken. Ga ook eens langs de Athletic Club Bilbao voetbalsokken thuis 2022-23.

een tenue voor de thuiswedstrijden op San Mamés

Het Athletic Club Bilbao voetbalbroekje en het gehele tenue zullen zoals gebruik te zien zijn in het thuisstadion San Mamés. Een van de dingen die anders is van het thuistenue is het feit dat de kleuren wat frisser zijn en wat feller. Daarnaast is met het broekje er ook voor gezorgd dat er een mooie balans in het tenue is gekomen. Ben je dus een enorme fan van de Primera Division en vooral van Athletic de Bilbao, dan is het voetbalbroekje thuis het ideale artikel om je thuistenue thuis compleet te maken. Bekijk ook eens een New Balance Athletic Club Bilbao tenue minikit 2022-23 of het overzicht via Athletic Club Bilbao shirt.

Athletic Club Bilbao Voetbalbroekje Thuis 2022-2023

Deze is voorzien van een mooie donkere kleur zwart dat kwaliteit uitstraalt. Het voetbalshort en de kousen zijn uiteraard ook ontwikkeld door New Balance. Deze sportgigant heeft al vele tenues en is een echte specialist te noemen op het ontwerpen van voetbalkleding met de juiste materialen. Voor dit broekje is het Balance materiaal/techniek gebruik welke ervoor zorgt dat condens van het sporten naar de buitenste lagen van het materiaal gaat. Hierdoor zal het broekje niet snel plakkerig gaan aanvoelen tijdens het transpireren. Zoals we gewend zijn is het Bilbao logo van de club op het rechter bovenbeen te vinden.  Het logo van de kledingsponsor op het linker boven. Ben je dus een fan? Maak je tenue dan compleet met het nieuwe short.

  • Athletic Bilbao shop
  • Officiële website
  • Competitie: Primera Division
  • Land: Spanje
  • Kledingmerk: New Balance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *