Athletic Club Bilbao Voetbalsokken Thuis 2022-23

athletic club bilbao voetbalsokken thuis 2022-23Onderdeel van het thuistenue met de Athletic Club Bilbao voetbalsokken thuis 2022-23, New Balance Athletic Club Bilbao thuisshirt 2022-23 en het thuisbroekje in het donkerblauw. Wat vinden jullie als fans van het tenue?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf: €17.95
  • New Balance voetbalkleding
  • Club Bilbao topspelers: Muniain en Iñaki Williams

De kousen zijn ieder jaar weer populair en dit komt natuurlijk mede door de goede prestaties die de club uit Bilbao ieder seizoen weer neerzet. Je kunt naast deze ook het thuisshirt bestellen. Deze is uitgekomen met de mooie rood met witte kleuren samenstelling. Ga ook eens langs het Athletic Bilbao thuisshirt kids 2022-2023.

Sterspeler Iñaki Williams gaat minimaal 20x scoren in La Liga in het seizoen 2022-2023

Het tenue is ook compleet te krijgen in de online store. Het voetbalbroekje en de voetbalsokken sluiten hier erg mooi op aan. Veel voetballers op amateurniveau besteden veel geld aan nieuwe voetbalschoenen. Niet net want qua design en de qua kwaliteit is dit van groot belang om je lekker te voelen op het voetbalveld. Maar goede voetbalkousen is minstens zo belangrijk. Je wilt gewoon dat de sokken comfortabel zitten, niet afzakken en lekker in je schoenen aanvoelen en dat is precies hoe deze ontworpen zijn. Ben je dus een echte fan, maak dan je thuis tenue compleet met de nieuwe kousen. In de store bijvoorbeeld ook het Puma Valencia wit thuisshirt 2019-2020.

Athletic Club Bilbao Voetbalsokken Thuis 2022-23

Deze zijn net zoals het thuis voetbalbroekje ontworpen in een zwarte basiskleur. Om het tenue mooi af te maken heeft de bovenkant van de kous een witte band. Hierdoor komt de rode samenstelling door het het tenue mooi gebalanceerd terug. Op de schenen van de Bilbao thuiskousen 2022/23 vinden we het New Balance logo in het wit en de tekst “Athletic” eronder.

Zoals we van New Balance gewend zijn, heeft zij zorg gedragen voor een vocht afvoerend materiaal in de sokken. Zo blijven deze lekker droog aanvoelen op de huid en houden daarnaast ook de scheenbeschermers op de juiste plek. Het voetbed is door de sportgigant ergonomisch ontworpen zodat de pasvorm perfect is voor ieder persoon. Kortom, voetbalsokken die je moet hebben als fan van Atheltic de Bilbao. Klik dus snel door en voeg deze toe aan je collectie

  • Athletic Bilbao Shop
  • Primera Division
  • Kledingmerk: New Balance
  • Balance materiaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *