Athletic Bilbao Trainingspak 2018-2019

athletic bilbao trainingspak 2018-2019Dit seizoen in de Primera Division het Athletic Bilbao trainingspak 2018-2019 in het donkerblauw! Ook het New Balance Athletic Club Bilbao thuisshirt 2022-23 in onze fanshop. Lekker toch een soort joggingpak van je favoriete team.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • NB trui en trainingsbroek
  • Athletic Club Bilbao Trainingspakken
  • Club Bilbao topspelers: Muniain en Etxebarria

Athletic Bilbao trainingspakken zoals het Athletic Club Bilbao trainingspak 2018-2019 ook al in je kast hangen? Shop dan ook het thuisshirt 2018-2019 voor kinderen, junioren, heren en vrouwen. Het Athletic Bilbao trainingspak 2018/19 is ontwikkeld in samenspraak met New Balance. De jarenlange reputatie van de sportgigant garandeert jou als consument dus meteen een geweldige kwaliteit van je aankoop. Het Bilbao trainingspak 2018 zal dit jaar te zien zijn tijdens de uitwedstrijden van de club in de Spaanse competitie. Daarnaast zal het tenue ook in de Europa League te zien zijn dit seizoen. We zijn benieuwd naar de unieke club uit Spanje. Hieronder de senioren maten.

Athletic Bilbao Trainingspak 2018-2019

Deze is te verkrijgen in kinderen en senioren maten. Zoals op de afbeelding is te zien, is het pak ontworpen met een mooie en vooral opvallende blauwe basiskleur. Deze kleur wordt afgewisseld door rode kleuren. Zo vinden we op de rechter borst het New Balance logo in het wit en op de linker borst het Bilbao logo. Daarnaast zien we rode lijnen ronde de V-hals en een rode streep van de nek tot aan de schouders. Shop de trainingspakken clubs en presentatiepakken voordelig bij onze aanbieders.

In onze Athletic Bilbao shop hebben we verder nog diverse voetbalbroekjes, kousen en nog veel meer. Het Athletic Bilbao trainingspak 2015-2016 wordt gebruikt om te reizen tussen de wedstrijden door of om warm te lopen voor de wedstrijd. Door de samenwerking met Nike is het New Balance trainingspak 2018/2019 ontwikkeld met het bekende New Balance materiaal. Hierdoor blijft het trainingspak lekker droog op de huid aanvoelen. Dit wordt veroorzaakt doordat vocht tijdens het sporten naar de buitenste lagen van het materiaal wordt afgevoerd. Maak dus vandaag nog je Bilbao collectie compleet met het schitterende pak. Bekijk daarnaast ook het strak ontworpen Athletic Club Bilbao uitshirt 2018-2019!

  • Club: Athletic Club Bilbao
  • New Balance trainingspakken
  • Kleuren: blauw met rood
  • Competitie: La Liga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *