Athletic Club Bilbao Trainingspak 2018-2019

athletic club bilbao trainingspak 2018-2019In het blauw met wit het Athletic Club Bilbao trainingspak 2018-2019 te verkrijgen in onze Athletic Club Bilbao shop. Bekijk ook het New Balance Athletic Club Bilbao thuisshirt 2022-23 als je een groot fan bent of op zoek bent naar originele voetbalkleding.

direct bestellen vsd

  • In: junioren, kinderen en senior
  • Club Bilbao Topspelers: Muniain en Etxebarria
  • Overzicht: Athletic Club

Het Athletic Club Bilbao trainingspak 2018-2019 is perfect om toe te voegen aan je collectie. Ben je bijvoorbeeld al in het bezig van het Athletic Club Bilbao thuisshirt 2018-2019 of Athletic Club Bilbao uitshirt. De Athletic Club Bilbao voetbal trainingspakken zijn ontworpen in samenwerking met sportgigant New Balance. Maak je dus geen zorgen over de kwaliteit van je aankoop. Het trainingspak zal te zien zijn voor en na alle wedstrijden van de club in Spanje en in Europa. We hopen Bilbao snel weer te zien in de Champions League.

Athletic Club Bilbao trainingspak 2018-2019

Het Athletic Club Bilbao trainingspak 2018-2019 is ontworpen met een mooie lichte basiskleur. Deze kleur wordt afgewisseld door donkerblauwe accenten en logos. Zo vinden we op de linker borst van het Athletic Club Bilbao trainingsjack het Athletic Bilbao logo en op de rechter borst het New Balance logo in het lichtblauw. Vanaf de nek tot halverwege de armen vinden we een donker blauwe rand lopen, welke mooi overeenkomt met de Athletic Club Bilbao trainingsbroek 2018-19, wat het pak een mooi geheel maakt. De prijzen in de shop ook voor het Athletic Club Bilbao trainingspak kids 2018/2019.

Het New Balance Athletic Bilbao trainingspakken gemaakt in samenwerking met NB, bekend van het Balance materiaal. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal gevoerd. Hierdoor zal het dus ten alle tijden lekker droog en comfortabel aanvoelen. Het Athletic Club Bilbao trainingsjack 2018 is tevens een van de meest populaire artikelen van dit seizoen. Met een Lichtblauwe basiskleur en logo’s is het een spectaculair design. We hebben alle aanbieders al voor je op een rijtje gezet van zowel senioren als Athletic Club Bilbao trainingspak kids 2018/2019 zodat je gelijk kan zien waar je je aankoop het beste kunt doen.

  • Trainingspakken en presentatiepakken
  • Kledingmerk: New Balance
  • Balance materiaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *