Colombia Kousen Thuistenue 2018-19

colombia kousen thuistenue 2018-19Voor de training of voor thuis de rode Colombia kousen thuistenue 2018-19 kopen? Je kan deze hieronder direct bestellen. Kies bijvoorbeeld ook een shirt en broekje.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Colombiaans voetbalelftal
  • Bond: FCF
  • Kledingmerk: adidas
  • Clima-cool technologie

De rode kousen als onderdeel van het tenue met een geel thuisshirt en blauw voetbalbroekje. Kousen welke zijn uitgerust met de beste materialen zodat ze aansluiten op iedere voetbalschoen. Shop hierboven de kousen of het complete thuistenue. Het is natuurlijk mogelijk om voor de voetbalgek de sokken los te bestellen. In onze voetbal fanshop ook het Colombia thuisshirt 2018-2019. Je hebt daarnaast ook adidas Colombia uitshirt paars 2023-2024.

Colombia Kousen Thuistenue 2018-19

Het Colombiaanse voetbalelftal nog steeds niet weg te denken van de grote toernooien. In het verleden hebben ze een ster gekend met de naam; Carlos Valderrama. Sinds dat hij in het nationale team voetbalde werd het voetbalshirt steeds populairder. De rode kousen als onderdeel van het complete Colombia tenue 2018-2019. We kijken uit naar de verrichtingen op Wereldkampioenschap voetbal 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *