Engeland Tenue Minikit Baby 2018-19

engeland tenue minikit baby 2018-19Voor de jongste fans vanaf 3 maanden een Engeland tenue minikit baby 2018-19 kopen? Compleet met Engeland thuisshirt 2018-2019, witte sokjes en blauw voetbalbroekje. Samen met je kind naar de wedstrijden van Engeland kijken? Het kan nu met een minikit.

direct bestellen vsd

  • Leeftijd: 3 maanden tot 8 jaar
  • FA = Football Association
  • Nike thuistenues

In de Engels voetbal fanstore voor de kleinste fans van het Engelse voetbalelftal. Shop hierboven een tenue voor kinderen al vanaf €44,95. Voor mini’s in het wit van Nike ook het Nike Frankrijk uittenue minikit 2022-2023.

Engeland Tenue Minikit Baby 2018-19

Voetbalshirts landen maar ook thuistenues als minikit voor kinderen en kids in de voetbalshop. Een Engeland tenue minikit baby 2018-19 om je kind alvast aan voetbal te laten wennen. Tijdens de oefenwedstrijden en Wereldkampioenschap voetbal 2018 gaan we het tenue voorbij zien komen. De uitwedstrijden zullen worden afgewerkt met een andere kleur. In de Engeland voetbal store voor het WK tenues voor kinderen, junioren maar ook dames en heren. Een bedrukking op een voetbaltenue is natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt dan een nummer op het voetbalshirt en short en natuurlijk een naam achterop het shirt.

Engeland Voetbaltenue Mini 2018-19

Bij Voetbalshirtsdirect.nl de voetbalkleding voor de jongste en oudste fans. Een Engeland voetbaltenue mini 2018-19 bestaande uit het thuisshirt, blauwe short en de witte kousen. De kleinste fans kunnen dus in het tenue voor de tv plaatsnemen. Ook is het Engeland tenue minikit baby 2018-19 ideaal voor de trainingen. Het Engelse nationale voetbalteam gaat waarschijnlijk hoge ogen gooien tijdens het WK voetbal 2018. Shop de nieuwste voetbalkleding en shirts in de store van www.voetbalshirtsdirect.nl.

  • Engels voetbalelftal
  • Bond: FA
  • Kledingmerk: Nike Dri-FIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *