Engeland Uitshirt 2017-2018

vardy england shirt 2017-2018Het Engeland uitshirt 2017-2018 in het blauw met witte accenten aanschaffen? De officiële publicatie door spelers als Rashford, Kane, Vardy, Sterling en Stones met nu ook het uitshirt

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, dames tot XXL
  • Seizoen: kwalificatie WK voetbal 2018
  • Engeland voetbalelftal

De Engeland wedstrijdshirts zoals dit uitshirt gaan we zien tijdens de kwalificatie van het Wereldkampioenschap voetbal. Het prachtige blauwe uitshirt als vervanging voor het rode uitshirt welke we zagen afgelopen zomer tijdens het EK voetbal. Een Nike voetbalshirt uiteraard voorzien van Dri-fit voor een flexibel en droog gevoel. In onze voetbalshop naast het voetbalshirt heren ook dames en wedstrijdshirts kinderen. Engels voetbal populair in competitieverband maar ook nationaal.

De onthulling van het Engeland shirt uit gedaan door veel doorgebroken jonge spelers zoals Rashford, Kane, Sterling en Stones. Uiteraard is Vardy van de partij omdat hij is uitgegroeid tot held en voorbeeld voor veel jongeren. In de shop naast het uitshirt Engeland ook trainingspakken, sjaals, vlaggen, pre-match shirts en meer trainingskleding. Wens je dus compleet voor de dag te komen om Engeland aan te moedigen? Shop dan verder naar de nieuwste Engeland voetbal artikelen. Hier ook het Nike Engeland shirt thuis World Cup dames 2023.

Engeland Uitshirt 2017-2018

Nike Engeland shirt blauw 2017-2018 voor senioren in small, medium, large tot XXXL. De Three Lions hebben de laatste tijd niets te vieren gehad maar hebben een geweldige selectie. Je kunt hierboven alvast zien hoe het voetbalshirt eruit gaat zien en tijdens de oefenwedstrijden het complete tenue. De selectie bestaat grotendeels uit spelers van Tottenham Hotspur zoals Dele Alli, Dier, Kane en Walker. Manchester United is ook altijd goed vertegenwoordigd met Jesse Lingard, Rashford, Shaw, Jones en Smalling. Andere sterren zijn; Lallana, Barkley en Alex Oxlade-Chamberlain. Shop vandaag nog het geweldige voetbalshirt Engeland blauw.

  • Engels voetbalelftal
  • Kledingmerk: Nike
  • Dri-FIT technologie

engeland uitshirt 2017-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *