Euforie moet volgen met het Nike Euphoria Pack

Euforie moet volgen met het Nike Euphoria Pack

Onthullingen verrassen, verbazen, verwonderen en verrijken. De nieuwste voetbal onthulling van Nike doet het allemaal. Onlangs verscheen daar een nieuwe set aan voetbalschoenen, updates van modellen die dit voetbaljaar om de voeten van ’s werelds grootste spelers schitteren. De naam? Het Nike Euphoria Pack zet de verhoudingen nogmaals op scherp, ook aan het einde van dit voetbaljaar.

Nike is er alles aan gelegen om de modellen uit dit pack beslissend te laten zijn in wat op het hoogste niveau nog komen gaat: het verdelen van de Champions League en de Europa League. Bovendien, de ontknoping van de Nations League staat te wachten en op dat podium zijn straks de wereldwijde voetbalogen ook gericht. Nike is er met dit pakket aan nieuwe modellen klaar voor, zonder twijfel.

Via de blauwe linkjes hieronder ga je naar Sportshowroom.nl

Op naar een gevoel met intense opwinding, ontlading en blijdschap dus. Waaronder met de nieuwste uitgave van de Nike Tiempo. Onder de naam Tiempo Legend 7 presenteert Nike een wit-oranje schoen. De uitstraling is meer klinisch dan de vorige uitgave, de voeten liggen iets lager in de schoen. Kortom: deze Tiempo is klaar om de prijzen van het jaar te gaan pakken.

nike tiempo euphoria pack
Tijdens de naderende Champions League-finale zit deze nieuwe schoen ongetwijfeld om de voeten van een van de spelers in dat duel. In het wit en blauw van Tottenham Hotspur staat Jan Vertonghen voor zijn debuut in die wedstrijd. En de Nike Tiempo Legend 7 is aan zijn zijde. Is de Cup met de Grote Oren de eerste prijs die dit nieuwe model gaat binnenhalen?


Het Euphoria Pack kent met de Nike Phantom Venom een model als een raceauto. De neus ligt laag, de lijnen strak en aan de aerodynamica is verder gesleuteld. Als we kijken naar de onderplaat van het silhouet is deze wit en dit reikt tot aan de uiterste punt en de hiel van het model. De blauwe wreef, voorkant, bovenkant en veters van de schoen vormen de nieuwe identiteit voor dit model.

Euforie moet volgen met het Nike Euphoria Pack

Na de eerste lancering van de Phantom Venom, in januari van dit jaar, is dit de tweede keer dat de voetbalschoen aan de wereld wordt getoond. Een absolute spitsenschoen. Gemaakt om snel op de voeten te gaan en zonder hapering uit te halen. Doelpunten aaneenrijgen als ultieme doel. Bij de introductie van model nummer één werd topspits Harry Kane al gebonden als wereldwijde ambassadeur. Hij gaat binnenkort terugkeren op de velden op deze vernieuwde uitgave van de Nike Phantom VNM.

nike phantom venom euphoria

Vanouds is de identiteit van de nieuwste Nike Mercurial in het nieuwste pack. Vernieuwd zijn de specificaties. Het design kent een stijl voor de zomer: in de nieuwste Nike pack combineert de Mercurial wit met een oranje gradiënt design. En een zwarte swoosh op de zijpanelen. Een schoen met een vernieuwd en sprankelend patroon dus. Waarop supersterren Neymar Jr., Cristiano Ronaldo en Kylian Mbappé als geboren aanvallers nieuwe muren gaan slechten.

nike mercurial euphoria pack

De kraag van de hernieuwde uitgave van de Phantom Vision is helderblauw. Deze ‘Racer Blue’-achtige schoen rukt met witte kleuren aan de onderkant naar bovenop in tinten blauw. De elastische kraag van het veterloze model laat Kevin de Bruyne nog preciezer passen en schieten.

nike phantom vision euphoria

Het nieuwste Nike pack gaat dus intense opwinding, ontlading en blijdschap opleveren. En prijzen, heel veel prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *