Galatasaray Rood Oranje Thuisshirt Vrouwen 2019-20

galatasaray rood oranje thuisshirt vrouwen 2019-20Scoor hier je Galatasaray rood oranje thuisshirt vrouwen 2019-20. Nike heeft deze lancering weer tot in de puntjes verzorgd. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal. Je kunt nog meer bestellen via de button hieronder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl ⇑
  • Bijnaam: Cim Bom Bom
  • maten: small tot xxlarge

We gaan de kleding zien in de Turkse Liga en in de beker. Sinds de oprichting in 1905 speelt Gala met deze kleurensamenstelling. Wij hebben aanbieder Unisportstore.nl geselecteerd omdat het de enige aanbieder is met een vrouwen variant. Je kunt via de blauwe link ook even kijken bij het Nike Galatasaray voetbalbroekje thuis rood 2020-21.

Ik draag liever een voetbalshirt met vrouwelijke pasvorm dan de herenvariant

De kleurenvlakken op het voetbalshirt zijn verdwenen en nu weer gewoon een half / half patroon. Nike heeft een half om half design gekozen op verzoek van de supporters. Als we kijken naar de technologie dan zien we een Vapor inleg en AeroSwift technology. Leuke termen maar wat moet je er mee ;). De sterren boven het logo staan voor de 22 kampioenschappen. In Turkije mag per 5 kampioenschappen een ster worden geplaatst. Je vindt in onze store ook nog trainingspakken, shirts en trainingsbroeken vanaf €19,99 voor een pre-match shirt :).

Galatasaray Rood Oranje Thuisshirt Vrouwen 2019-20

Zoals gezegd heeft Nike het ontwerp op zich genomen. Je kunt trouwens het thuisshirt ook bedrukken met naam en nummer. Ga voor 1 van je helden of verzin zelf een naam. Nike ontwerp de kleding met de Dri-Fit technologie voor een heerlijk gevoel. De kernwoorden die we meegeven zijn: verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Je kunt de kleding vandaag bestellen en je krijgt deze overmorgen al in huis. We zagen eerder al het Nike Galatasaray Rood Oranje Thuisshirt 2021-22. De Türk Telekom Arena is de thuishaven waar we het voetbalshirt gaan zien.


Voor het nieuwe seizoen hebben we weer de diverse kleding voor jong en oud. Je kunt bij ons kindermaten bestellen vanaf €54,95. Het gaat dan om een minikit. Koop het nieuwe Galatasaray thuisshirts in de GSstore. Wens je meer producten bekijk dan ook sjaals, vlaggen en petten? We vullen dagelijks aan en we hebben ook het oudere Nike Galatasaray thuisshirt dames 2022-23.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *