FC Groningen Uitshirt Kinderen 2019-2020

fc groningen uitshirt kinderen 2019-2020Koop hieronder het FC Groningen uitshirt kinderen 2019-2020 in het groen met zwart. Beschikbaar in de maten 116 tot 164 in onze voetbalshop. Bekijk in onze fanshop ook het FC Groningen shirt kids 2018-2019 en voor de koudere dagen ook het Puma Groningen trainingspak.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • FC Groningen Fanshop

Het prachtige FC Groningen uitshirt zal te zien zijn buiten het Euroborg Stadion. De geweldige club uit het noorden gaat altijd voor een top 5 klassering. De Trots van het Noorden onder leiding van Danny Buijs zal wederom aan een nieuw team moeten gaan bouwen.

FC Groningen gaat sowieso eindigen in het linker rijtje

Een prachtig uitshirt met in het midden een nieuwe hoofdsponsor: Office Centre. Aan de uiteinden van de mouwen staat “FC Groningen” en het prachtige logo op de linkerborst. Een compleet voetbalshirt en bedrukking is natuurlijk ook mogelijk. Groot fan van de sterspelers van het Groningen elftal dan kunnen deze worden bedrukt. Bestel je deze vandaag dan heb je het shirt morgen in huis.

FC Groningen Uitshirt Kinderen 2019-2020

Het FC Groningen shirt uit kids 2019/2020 is gemaakt van 100% polyester. Een voetbalshirt van Puma is tevens voorzien van een normale pasvorm. Je kunt het shirt dus ideaal dragen tijdens een voetbaltraining. Ben je een echte sporter? dan draag jij waarschijnlijk het uitshirt tijdens de uitwedstrijden. Het vocht wordt naar de buitenste lagen gedreven door de mesh-panelen in het shirt. Je kunt dus je gehele collectie compleet maken

  • Club: FC Groningen
  • Puma voetbalkleding
  • Speciaal voor de uitwedstrijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *