Puma FC Groningen Uitshirt 2019-2020

puma fc groningen uitshirt 2019-2020Koop bij Voetbalshop.nl het Puma FC Groningen uitshirt 2019-2020. Zoals je ziet is deze in het zwart met groen beschikbaar. We zijn benieuwd naar de nieuwe competitie maar hopelijk komen ze snel terug in de Eredivisie.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • Sponsor: Office Centre

Het FC Groningen uitshirt hebben we vaker in het zwart met groen gezien. Een groot verschil is de kledingsponsor in het midden met Office Centre. Het is natuurlijk prachtige dat FC Groningen de KNVB beker heeft gewonnen een aantal seizoenen geleden en nu dus weer de weg naar boven vinden! Bestel je vandaag het shirt dan heb je deze morgen in huis.

Welke speler hoop jij dat FC Groningen nog gaat toevoegen aan de selectie?

We gaan het shirt weer zien tijdens alle uitwedstrijden van de club. We kijken stiekem alweer uit naar de KNVB beker en of we de finale wederom kunnen bereiken. De volledige selectie is weer aardig op de schop dus we hopen op een sterk team. Je kan jezelf nu helemaal klaar maken voor het nieuwe seizoen in de Eredivisie. Als de aanbiedingen beginnen is het shirt te verkrijgen voor €44,95. Je kunt in dezelfde kleuren ook het Puma Groningen trainingspak 2018-2019 bestellen.

Puma FC Groningen Uitshirt 2019-2020

Als we kijken naar het kledingmerk dan zien we Puma weer op de borst. Een minder bekend merk Robey is dus vervangen door Puma. De samenwerking met Puma is dus aansluiting met de grotere clubs. Op de linkerborst vind je het welbekende groene FC Groningen logo. In het midden dus de nieuwe kledingsponsor. Wat vind jij van het nieuwe uitshirt?

Onze FC Groningen fanshop omvat een aantal artikelen die we veelvuldig gaan zien. Je kunt denken aan het thuisshirt en ook het trainingspak. Om jou en alle mede voetballiefhebbers te helpen, hebben we daarom deze prijsvergelijking website opgezet zodat je de beste online prijs krijgt. Kijk dus rustig rond in onze online FC Groningen fanshop en klik direct door naar het artikel naar keuze. Kijk ook eens bij het oudere FC Groningen thuisshirt 2018-2019.

  • FC Groningen uitshirt en kleding
  • Puma Dry-cell
  • Uitwedstrijden
  • Eredivisie en KNVB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *