FIFA 18 News

Hier hebben we FIFA 18 News! EA sports FIFA18 staat inmiddels al voor de deur. De nieuwe game al gereserveerd? Een release datum bekent? De gewone editie komt op 29 september 2017 op de markt. Een aantal features moeten worden verbeterd in de nieuwe FIFA. Welke features moeten volgens jou worden verbeterd? Wij horen het graag onderaan de pagina.  Een cadeau voor hem of haar met de nieuwste online games. In de voetbalshop van Bol.com hieronder straks de nieuwe FIFA 18.

fifa 18 kopen
direct bestellen vsd

FIFA 18 top 10 spelers

Voetbalshirtsdirect brengt steeds meer nieuws over FIFA18 naar buiten. We gaan nu de top 10 spelers in de nieuwe FIFA benoemen. Opvallend zijn de hoeveelheid keepers in de top 10. Welke spelers ontbreken volgens jou?

 1. Cristiano Ronaldo 95
 2. Lionel Messi 94
 3. Neymar Jr. 92
 4. Manuel Neuer 91
 5. Luis Suarez 90
 6. David de Gea 90
 7. Robert Lewandowski 90
 8. Thibaut Courtois 90
 9. Gianluigi Buffon 90
 10. Gareth Bale 89

in de top 10 spelers valt op dan Neuer, Suarez en Haaland zijn gedaald in score. De Gea, Lewandowski zijn gelijk gebleven en de rest is gestegen.

Trailer Fifa18 The Journey

fifa 18 news met vandaag The Journey. EA Sports laat alvast zien wat we kunnen verwachten van the journey. Alex Hunter die vorig seizoen alleen in de Premier League kon spelen kan nu ook naar de grote andere competities. Het nieuwe seizoen met dus ook veel nieuwe spelers in the journey. Kies bijvoorbeeld uit PSG, FC Bayern Munchen, Atletico Madrid en LA Galaxy. Of speel zij aan zij met Cristiano Ronaldo.

FIFA 18 Career Mode

EA Sports heeft nog niet veel laten weten omtrent FIFA 18 career mode. In FIFA18 heeft deze veel nieuwe features. Het transferbeleid is het meest aangepast. De interactieve transfer onderhandelingen zijn het meest aangepast. Je kunt nu ook terms en conditions bepalen. Ook is een internationale transfersysteem ingevoerd.

 1. Je benadert de club
 2. Jij & de manager gaat praten met de speler
 3. Je brengt een offer uit op de speler
 4. In real time wordt gereageerd op de bod
 5. Daarna ga je met de speler en agent rond de tafel
 6. Bespreken van personal terms en bonussen

Je kunt nu ook een afkoopsom ook wel transferclausules toevoegen aan het contract. Kortom een flinke aanpassing in de FIFA 18 career mode. Wat vind jij van deze verandering?

fifa 18 career mode

FIFA 18 Alex Hunter Nieuws

FIFA 18 Alex Hunter nieuws met een aanvraag van veel FIFA spelers. Allemaal het eerste seizoen Alex Hunter gespeeld? Vanaf aankomend seizoen kan Alex naar andere competities. Bij FIFA 17 moesten we het nog doen met de Premier League. De transfer die Hunter nu kan maken naar La Liga, Bundesliga en Ligue 1. Topclubs als Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen en Paris Saint Germain is nu mogelijk. The Journey mode continues met deze mogelijkheid.

FIFA 18 News

We beginnen met de input vertraging. Je drukt op X en de pass wordt pas seconden later gegeven. Een verbetering ten opzichte van voorgaande games maar wordt nu aangescherpt. Penalty’s was het grootste probleem en wordt dus aangepakt. Ben je net gewend aan de handeling dan al je wel balen. De keepers en reactietijd wordt ook verscherpt. Soms duikt een keeper wel maar doet verder niets. Een grote frustratie waren de blunders van keepers. Ook hier zal een aanpassing voor komen. Visuele glitches zoals een speler die verdwijnt in een andere speler is grappig maar zal verminderen. De scheidsrechters, schaduwen op het veld en wazige tenues worden aangepast zodat het spel eerlijker wordt. Doellijn technologie wordt beter gemaakt en afschermen van de bal wordt lichter.

Heb jij voor EA Sports nog verbeterpunten? Laat het ons weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *