Liverpool FC Uitshirts Tenues 2018-19

liverpool fc uitshirts tenues 2018-19Zoek je paarse voetbalkleding? Zie dan het Liverpool FC uitshirts tenues 2018-19. New Balance en Liverpool FC met deze unieke uitkleding in het paars en oranje. Inmiddels wordt de kleding trouwens door Nike ontworpen maar dat mag de pret niet drukken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kleuren: paars, oranje
  • Sterren: Salah & Virgil

Het seizoen 2018/19 zal in het teken staan van de ‘Pure Liverpool FC’ campagne. Vier met Liverpool FC haar 125 jarig bestaan. Het 125 jarige bestaan wordt gevierd met de iconische periodes en de bijbehorende kleding. De LFC kleding & uitshirts zijn geïnspireerd door het eerste tenue. In de jaren 90 zagen we wederom een fles groen met wit design voetbalshirt. De nieuwste Liverpool voetbalshirts of ga eens langs het Nike Liverpool voetbalshirt rood 2023-2024.

Hoe kunnen we het Liverpool FC uitshirts tenues 2018-19 omschrijven? Een compleet voetbalshirt met fijne krijtstrepen die groene panelen. Een speciale kraag met zwarte rand. De achterkant van het voetbalshirt is compleet wit om de namen en nummers van de spelers te bedrukken.
Een speciale badge met de vogel en LFC letters van de club. Het logo wordt omringd door het beginjaar 1892 en het huidige jaar 2017. De tekst “125 jaar” staat onder de kraag. New Balance en Standard Chartered in het zwart op de borst en voetbalshirt. De slachtoffers van de Hillsborough-ramp worden natuurlijk herdacht met het Eternal Flame “96” gedenkteken.

Liverpool FC Uitshirts Tenues 2018-19

Het Liverpool FC uitshirt 2018/19 is het populairste artikel van de uitkleding. Een Liverpool shirt voor jong en oud. De NB Authenticator met een bevestiging dat het gaat om kwalitatief perfecte kleding. NB Dry Technology staat voor een fris, comfortabel en uniek gevoel. De thermische regeling zorgt voor een heerlijk voetbalshirt voor de trainingen en sportschool. Een geweldige Liverpool FC uitshirt 2018/19 wat doet denken aan de geweldige jaren. Laten we hopen dat deze jaren spoedig terugkeren. De fundamenten van deze geweldige club zijn al gebouwd met een geweldige supportersgroep. Engels voetbal populair in binnen en buitenland. Iedereen is blij om deel te nemen aan Liverpool FC en met de voetbalshirts nu bij Voetbalshirtsdirect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *