Frankrijk Giroud Uitshirt 2022-2023

frankrijk giroud uitshirt 2022-2023De spits speelt in de nationale competities met het Frankrijk Giroud uitshirt 2022-2023. Een geweldenaar die altijd zijn doelpunten wel meepakt. Beschikbaar voor kinderen, heren, dames. In de maten 98 cm tot 176 cm en XS tot XXL. Je kunt ook voor 1 van de andere sterren van het elftal gaan.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Franse voetbalteam en AC Milan

Voetbalshirts Frankrijk bedrukt met naam en nummer. Shop de Nike uitshirts in het wit met blauw van de helden van het Franse voetbalelftal. We hopen dat de spits het goed gaat doen op het WK. Je kunt het voetbalshirt zelf in de winkelwagen stoppen en dan deze ster selecteren. Eerder hadden we al een Frankrijk uitshirt Benzema 2022-2023 en France shirt uit Griezmann 2018-2019.

Frankrijk Giroud Uitshirt 2022-2023

Olivier Giroud heeft een bewogen jaar achter de rug. Hij speelt inmiddels alweer een tijdje voor AC Milan. Daarvoor speelde hij bij clubs als Arsenal FC & Chelsea FC. De spits heeft een geweldige reputatie als het gaat om interlands. Hij blijft maar scoren ondanks de hevige concurrentie. Een voetbalshirt bedrukken met Giroud wil zeggen een nummer aan de voor- en achterkant. Voetbalshirts landen met een extra tint voor kinderen, senioren en mini’s.

  • Frans voetbalelftal
  • Club: Chelsea FC
  • Voetbalschoenen: Puma
  • Bedrukking naam en nummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *