Gratis Feyenoord Shirt bij Qurrent

Stap je over van Energie dan krijg je een gratis Feyenoord shirt bij Qurrent! Ben jij benieuwd naar de Qurrent Feyenoord Rotterdam acties? Je bent in onze voetbalshop aan het juiste adres. In het overzicht laatste voetbalnieuws zagen we ook al Europarcs Castore Feyenoord shirt 2023-2024. Qurrent is volgend seizoen 2017-2018 de trotse hoofdsponsor van Feyenoord Rotterdam.

gratis feyenoord shirt bij qurrent

Feyenoord Thuisshirt 2017/18 Gratis

De komende jaren gaan Qurrent en Feyenoord hand in hand de samenwerking versterken. Qurrent komt de komende jaren op het wedstrijdshirt dus het Feyenoord thuisshirt en uitshirt. Qurrent hoopt met deze sponsoring haar naamsbekendheid te vergoten voor nieuwe klanten. Op nationaal en misschien ook internationale successen zouden voor beide partijen perfect zijn. Feyenoord Rotterdam krijgt natuurlijk een miljoenenvergoeding. Stap hieronder direct kosteloos over naar een Feyenoord-energiepakket.

Gratis Feyenoord Shirt bij Qurrent

Afgelopen maanden werd veel gespeculeerd over de Qurrent acties in samenwerking met Feyenoord Rotterdam. Alle klanten krijgen hoge kortingen en misschien nog een nieuw Feyenoord seizoenskaart actie. De betalingen lopen wanneer het uitkomt. Wat houdt dit in? Je kunt zelf aangeven wanneer de maandelijkse afschrijvingen worden voldaan. Een gratis Feyenoord shirt bij Qurrent is in ieder geval de eerste actie. Deze actie in combinatie met een mooie kortingen en andere speciale Feyenoord aanbiedingen. Shop in het andere geval hier het adidas Feyenoord thuisshirt 2022-2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *