Italie Tenue Kinderen 2018-2019

italie tenue kinderen 2018-2019Je kunt hier een Italie tenue kinderen 2018-2019 kopen. Daarnaast hebben we ook een minikit of bijvoorbeeld een los voetbalshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Puma voetbalkleding
  • Thuisshirt, short en kousen
  • Bijnaam: Azzurri
  • Nieuw logo

Italië tenues in onze voetbalshop voor kinderen, junior en dus ook als minikit. Het prachtige blauw van Azzurri voor de Wereldkampioenschap voetbal wedstrijden in Rusland. Italia het Zuid-Europese land is populair in heel Europa. Shop snel de verschillende Italië voetbaltenues 2018/19. Kies ook voor een los shirt; adidas Italie thuisshirt kids 2023-2024 en adidas Italie thuisshirt 2023-2024.

Italie Tenue Kinderen 2018-2019

Italianen spelen altijd met het hart zoals we al zien tijdens het volkslied. We kennen het Italiaanse elftal meestal verdedigend maar nu zijn het hele andere voetballers. De Italiaanse school is dan ook geduld en passie. De Italianen zijn meesters in hun vak en weten als geen ander met zowel het hoofd als het hart te spelen. Francesco Totti, Pirlo, Buffon en Gennaro Gattuso stuk voor stuk helden die we tegelijk kunnen noemen met het Italiaanse voetbal. Iedere voetbalfan is ergens gek op Italy. We hopen dan ook lang te genieten van het prachtige blauwe tenue. Voetbaltenues 2018-19 voor de toernooien en oefenwedstrijden.

Italia Voetbaltenue Kids 2018/2019

Italia voetbaltenue kids 2018/2019 met een nieuw logo en ontworpen door Puma. Het nieuwe logo op de thuisshirts en natuurlijk aan de rechterkant van het voetbalshirt. Uiteraard een blauw tenue met prachtige details verwerkt in het tenue. Zoals altijd is het thuisshirt compleet blauw en hebben ze een wit voetbalbroekje. Vervolgens zijn de sokken dan weer prachtig blauw. Italianen zijn trots op het tenue en dat zie je als deze wordt gedragen. De Italiaanse vlag is nu nog duidelijker op het logo met daarboven de 4 sterren. Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini en Stephan El Shaarawy zijn een aantal namen waar we naar gaan kijken. Een geweldige selectie met jong en heel oud door elkaar. Shop snel in onze online voetbalwinkel van Voetbalshirtsdirect.

  • Voetbaltenues Italië
  • Bedrukking mogelijk
  • Italy voetbal fanshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *