Kelme RCD Espanyol Uitshirt 2020-2021

kelme rcd espanyol uitshirt 2020-2021

Koop hier het Kelme RCD Espanyol uitshirt 2020-2021 of het blauwe RCD Espanyol Kelme thuisshirt 2019-20.

direct bestellen vsd

voetbalshop logo

direct bestellen vsd

unisportstore buttonJe gaat deze zien in de wedstrijden buiten het Power8 Stadium. RCD Espanyol is het kleinere broertje van FC Barcelona. Je kunt het shirt dus dragen als je naar Barcelona op vakantie gaat. Of nog beter wanneer je een voetbalreis op de planning hebt. Je kunt natuurlijk ook nog een voetbalshirt bedrukken bedrukken en dat kost €19,95! Ga bijvoorbeeld voor een speler uit de Espayol selectie of eigen naam en nummer.

Kelme RCD Espanyol Uitshirt 2020-2021

We zijn benieuwd naar de verrichtingen van RCD Espanyol. Je ziet niet vaak een dergelijk voetbalshirt in deze kleuren. Roze hebben we wel eens gezien maar in combi met zwart en wit niet. De clubkleuren in het midden zijn zeg maar een vervanging voor een hoofdsponsor. Verder is deze ontworpen met een technologie voor de perfecte lichaamstemperatuur. Verder heeft deze een normale pasvorm en zal na een dag sporten comfortabel aanvoelen. Ideaal om te trainen en je toch comfi te blijven voelen.

Voetbalreis richting RCD Espanyol

Als je naar de stad Barcelona gaat dan is een voetbalreis naar RCD Espanyol niet voor de hand liggend. Het is een compacte ervaring in het stadion. Uiteraard is deze optie wel goedkoper dan een bezoek aan FC Barcelona. Zoek je Espanyol tickets of andere activiteiten in het Power8 Stadium? Via de blauwe link kom je bij onze partner Forzavoetbalreizen.

  • Hieronder een idee van het Power8 stadion ⇓⇓⇓⇓

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *