Puma Olympique Marseille Anthem Jack 2020-21

puma olympique marseille anthem jack 2020-21Koop hier het Puma Olympique Marseille anthem jack 2020-21. We hebben het nieuwe lichtblauwe / witte trainingsjack voor kinderen en volwassenen In de Olympique Marseille fanshop dus in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Bekijk ook eens het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt Uber Eats 2020-2021.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • L’OM Fanshop

Als we kijken naar het Olympique Marseille trainingsjack dan wordt deze ook wel pre-match jas genoemd. Zoek je toch een andere aanbieder? Neem dan zelf een kijkje bij Unisportstore.nl. De L’OM trainingskleding is in samenwerking met Puma ontworpen. Je kent inmiddels de technologie die voor vochtafvoer zorgt. Het vocht gaat dan naar de buitenste lagen. Daarbij komt nu ook verkoeling en ventilatie voor sporten en dagelijks gebruik.

Je gaat het jack zien voorafgaande aan de wedstrijden in de Ligue 1, Coupe de la Ligue, Coupe de France en Europese wedstrijden.

Wil je liever een compleet trainingspak? We hebben het allemaal in onze voetbalshop. Je gaat dit anthem jack vooral zien op Eurosport tijdens de wedstrijden van Ligue 1 en misschien in Europa. De gehele collectie bestaat uit witte en lichtblauwe kleding. Het trainingsjack is hier een goede mix van wit en lichtblauw. Bijgaande trainingsjack wordt afgemaakt met een rits tot beneden en een capuchon.

Puma Olympique Marseille Anthem Jack 2020-21

Je kunt de trainingskleding van Olympique Marseille krijgen bij de aanbieders. Ben jij benieuwd hoe de spelers het veld gaan oplopen? Dat hoeft niet meer want dat is met dit jack. Het spectaculaire Olympique Marseille anthem jack zal dus ook door de sterren van het team worden gedragen. Je kunt bij ons ook terecht voor trainingsshirts, trainingspakken en officiële wedstrijdshirts. We wensen je veel plezier met het geweldige jack.

  • Voetbalclub: Olympique Marseille
  • Trainingskleding van Puma
  • Exclusief capuchon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *