Borussia Dortmund Gele Thuiskousen 2020-2021

borussia dortmund gele thuiskousen 2020-2021Koop hier de Borussia Dortmund gele thuiskousen 2020-2021. Je gaat ze zien tijdens de thuiswedstrijden in de Bundesliga, CL en Duitse beker. Je kunt natuurlijk ook het thuisshirt bestellen in de shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Club; BVB Dortmund
  • In: kinder, junior, dames en heren
  • Puma Dry-cell kleding

Je gaat de BVB Dortmund voetbalsokken thuis zien tijdens de wedstrijden in de Bundesliga, Champions League en Duitse beker. Ideaal als je in het bezit bent van het Puma Borussia Dortmund 1&1 thuisshirt 2020-2021 om de kousen en voetbalbroekje erbij te nemen. Je kan dan gaan trainen in een compleet voetbaltenue.

Ze zijn ontworpen met een ergonomisch design en in de kleuren zwart met geel. Daarnaast hebben ze de perfecte pasvorm voetbalsokken welke ideaal is voor de nieuwste voetbalschoenen.

In de store hebben we de nieuwste voetbalkleding met nu Borussia Dortmund voetbalsokken thuis 2020/21. Ga je naar de training? Je kan het Puma Dry-cell materiaal zijn werk laten doen. Deze kousen laten je zeker niet in de steek. In de sokken zit zelfs een ademende stof. De BVB kousen zijn geel met zwarte randen. BVB staat net als vorig seizoen op de schenen. Het voetbed is door Puma ergonomisch ontworpen en ook met een unieke linker en rechtersok voor een betere pasvorm. Je kunt nu los om te bestelling naar je zin te maken. Kies hier ook het Borussia Dortmund shirt.

Borussia Dortmund Gele Thuiskousen 2020-2021

De Puma BVB Dortmund kousen geel met zwart hebben een heerlijk pasvorm. Als je kijkt naar het materiaal is het ideaal voor ieder type voetbalschoenen. Ze hebben ook een vernieuwd voetbed. De kleuren komen geweldig tot zijn recht over het gehele tenue. Transpireren is niet meer van deze tijd. De kousen voelen namelijk lekker droog en comfortabel aan en zorgen ook niet voor natte voetbalschoenen. We proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor de BVB09 en voetballiefhebber. Bekijk het totaaloverzicht voetbalkleding maar ook Puma Borussia Dortmund thuisshorts 2020-2021 in de shop.

  • BVB 09
  • Puma Dry-Cell technology
  • 100% polyester
  • Kleuren: geel met zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *