Manchester City Mahrez Voetbalshirt 2022

manchester city mahrez voetbalshirt 2022Met rugnummer 26 een Manchester City Mahrez voetbalshirt 2022 in de store. Ook een nieuw Puma Manchester City thuisshirt 2020-2021 welke ook te verkrijgen in voor kinderen en dames. Kan worden voorzien van Barclays Premier League badges en CL badges. In onze voetbalshop bijvoorbeeld ook trainingspakken en voetbalkleding van Riyad Mahrez.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl

Een Manchester City thuisshirt zonder bedrukking is natuurlijk zonde. Je kunt goedkoop een sterspeler achterop laten bedrukken met naam en nummer. Je Mahrez voetbalshirt 2022 komt dan met rugnummer 26 en voorzien van de Barclays Premier League badges. Liever goedkope t-shirt of trainingsshirt? Klik dan op direct bestellen en je komt in de Manchester City shop van Unisportstore.

Je bedrukt het voetbalshirt in de winkelwagen van Unisport. Daar kan je Mahrez selecteren en automatisch rugnummer 26.

Je kunt hier ook eens langs het Manchester City Foden thuisshirt 2021-2022. Ook de andere spelers uit de selectie zijn achterop te krijgen. We hebben het hier nog even over Mahrez. Wat doet deze speler het goed in de selectie van City.

Manchester City Mahrez Voetbalshirt 2022

In de store het voetbalshirt van Mahrez te verkrijgen als thuisshirt, uitshirt en Europese voetbalshirt. Gelukkig is het team bij elkaar gebleven met de sterspelers toch zien we een moeizaam seizoen in de Premier League. Inmiddels is de speler de top 25 voetbalshirts binnen gedrongen. Shop bijvoorbeeld een Manchester City shirt, compleet tenue of andere artikelen.

  • Ster: Riyad Mahrez
  • Transfer van Leicester naar MCFC
  • Bedrag: €67.800.000
  • Rugnummer 26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *