Manchester City Trainingspak Iconic 2022

manchester city trainingspak iconic 2022Zie hier een vernieuwde Manchester City trainingspak Iconic 2022. Wat valt als eerste op? De streep over de schouder en we zien Puma uitgeschreven. Geen zin om veel geld uit te geven? Kies dan voor een short of alleen een trainingsbroek.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Beschikbaar in: kids, junior en senior
 • Sterspelers: De Bruyne & Foden

We hebben hierboven als even de vernieuwingen van het pak genoemd. Qua design is het pak gewoon hetzelfde als vorig jaar. Je zal dus geen veranderingen ondervinden als het gaat om pasvorm en zitcomfort. We kennen allemaal Puma van de Dry-cell technologie. Een technologie die zorgt voor meer lucht en afvoer van vocht. Het trainingspak van City is met een klik op “Direct Bestellen” gratis in huis te krijgen. We zijn wel erg benieuwd wat jij van de vernieuwingen vindt! Kies hier ook het Puma Manchester City trainingspak zwart 2023-24.

Wat vind jij van de vernieuwingen zoals Puma heeft bedacht en de Urban uitstaling?

Als we verder inzoomen op de trainingspakken dan zie je veel 1/4 sweater varianten. Vind je dit nou niks? Kan je ook los een trainingsbroek met daarbij een jack naar keus in de winkelwagen gooien. Het kan zelfs nog geld schelen als je een ouder model kiest. Let wel op de kleuren aan de zijkant. Kijken we naar de Manchester City kleding dan zijn deze er voor kids, junior en senioren. Een pak in dit geval is voorzien van 5 ritsen. Het Manchester City FC logo zien we op de linkerborst want die mag absoluut niet ontbreken. Het personaliseren van je presentatiepak kost €4,95 extra. Wil je meer van City of ben jij een groot fan van Aguero? Klik op de blauwe link Aguero shirt Argentinie 2018-2019.

 • City trainingspakken
 • The Citizens
 • Manchester City Football Club
 • Trainingskleding (truien en shirts)
 • Kinderen en senioren

Manchester City Trainingspak Iconic 2022

Een trainingspak is steeds meer een mode-item geworden voor dagelijks gebruik. Waar je vroeger alleen tijdens het sporten een trainingspak zag zie je deze nu ook tijdens dagelijkse activiteiten. Een pak voelt ook droog en fris aan en zorgt voor een lekker gevoel tijdens drukke dagen. Je kunt het comfortabele voetbal trainingspak dragen op de bank als je een potje FIFA gaat spelen. De City trainingspakken voetbalclubs zijn bijvoorbeeld ook lekker als je lang in de auto moet zitten. Zoek je nog iets voor onder het pak? Bekijk de collectie wedstrijdshirts en trainingskleding zoals pre match shirts, trainingsshirts & trainingstruien. Denk jij dat City ooit nog is kans gaat maken om de CL te winnen?

Hieronder een kleine blik op de gewonnen prijzen:

 1. Europacup II 1970
 2. Premier League kampioen: 37, 68, 12, 14, 18
 3. FA cup: 1903, 34, 56, 69, 2011
 4. League Cup: 70, 76, 14, 16, 18
 5. FA Shield: 37, 68, 72, 12, 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *