Nike AS Roma Trainingspak Rood

nike as roma trainingspak roodSpeciaal voor je trainingen een Nike AS Roma trainingspak rood 2019-2020. In dit geval een bijzondere want het is inmiddels de vierde trainingspak. Vind je de zip variant wat? Of heb je liever een standaard trainingsjack? Twijfel je? Open ook een voetbal trainingspak AS Roma in het wit.

direct bestellen vsd

Outlet trainingspakken
Jaargang: 2019/2020
Nike Dri-FIT kleding


Speciaal voor de thuiswedstrijden en trainingen van de Romeinen is het Nike AS Roma trainingspak rood in het leven geroepen. De andere voetbal trainingspakken hangen naast elkaar in het zwart, Bordeaux rood en een gele variant. Zoek je dus meerdere items of wil je lekker zelf combineren? Ga dan naar het overzicht via Direct Bestellen.

Because I grew up playing for Roma and I want to die playing for Roma, because I have always been a Roma’s fan! – Totti

In het Stadio Olimpico, Rome gaan we sowieso het Nike AS Roma trainingspak rood 2019-2020 zien. Een prachtig stadion maar ook een prachtige voetbalclub in de hoofdstad van Italië. De volledige naam van het trainingspak volgens Nike is: Nike AS Roma trainingspak woven 2019/2020 Ocean. Woven in de naam wil zeggen ontwerp van 100% geweven polyester.

Nike AS Roma Trainingspak Rood

Op Ziggo is tegenwoordig wat meer Serie A voetbal te zien. Daar zien we ook het& AS Roma trainingspakken Bordeaux zeker voorbij komen. De thuiswedstrijden in de Serie A en Europa en misschien nog wel meer wedstrijden voor dit trainingspak. Het complete Nike AS Roma trainingspak bestaat uit een trainingsjack in zip variant. Deze wordt gecomplimenteerd met een AS Roma trainingsbroek. Trainingspakken voetbalclubs zijn allemaal voorzien van een 5-tal ritsen om spullen in op te bergen.

Een Bordeaux rode zip variant trainingspak om heerlijk in te sporten!

Totti is natuurlijk de oude held van de club uit Rome. Vanuit NL wordt extra gekeken naar Justin Kluivert. Leuk toch om hem in een AS Roma trainingspak Bordeaux te zien lopen. Wil jij een Kluivert of Totti trainingspak? Deze kan worden gecreëerd voor €4.95 door een bedrukking van initialen en nummer. We zijn benieuwd hoe het AS Roma zal vergaan in de verdere toekomst!

Speciaal voor Google Voice Search:

  1. Ik wil een trainingspak van AS Roma bestellen
  2. Waar vind ik de goedkoopste trainingspakken?
  3. Kan ik de initialen van Kluivert laten bedrukken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *