Nike AS Roma Trainingspak Rood

nike as roma trainingspak roodSpeciaal voor je trainingen een Nike AS Roma trainingspak rood. In dit geval een bijzondere want het is inmiddels de vierde trainingspak. Ze zijn nu van New Balance dus dit is een iets oudere variant. Vind je de zip variant wat? Of heb je liever een standaard trainingsjack? Je kunt het allemaal in onze winkel vinden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike Dri-FIT kleding

Speciaal voor de thuiswedstrijden en trainingen van de Romeinen is het Nike AS Roma trainingspak rood in het leven geroepen. De andere voetbal trainingspakken hangen naast elkaar in het zwart, Bordeaux rood en een gele variant. Twijfel je? Ga ook eens langs een voetbal trainingspak AS Roma in het wit. Zoek je dus meerdere items of wil je lekker zelf combineren? Ga dan naar het overzicht via Direct Bestellen.

Because I grew up playing for Roma and I want to die playing for Roma, because I have always been a Roma’s fan! – Totti

In het Stadio Olimpico, Rome gaan we deze sowieso zien. Een prachtig stadion maar ook een prachtige voetbalclub in de hoofdstad van Italië. De volledige naam van het trainingspak volgens Nike is: Nike AS Roma trainingspak woven Ocean. Woven in de naam wil zeggen ontwerp van 100% geweven polyester.

Nike AS Roma Trainingspak Rood

Op Ziggo is tegenwoordig wat meer Serie A voetbal te zien. Daar zien we ook het& AS Roma trainingspakken Bordeaux zeker voorbij komen. De thuiswedstrijden in de Serie A en Europa en misschien nog wel meer wedstrijden voor dit trainingspak. Het complete Nike AS Roma trainingspak bestaat uit een trainingsjack in zip variant. Deze wordt gecomplimenteerd met een trainingsbroek. Trainingspakken voetbalclubs zijn allemaal voorzien van een 5-tal ritsen om spullen in op te bergen.

Een Bordeaux rode zip variant trainingspak om heerlijk in te sporten!

Totti is natuurlijk de oude held van de club uit Rome. Vanuit NL wordt extra gekeken naar Justin Kluivert. Leuk toch om hem in een AS Roma trainingspak Bordeaux te zien lopen. Wil jij een Kluivert of Totti trainingspak? Deze kan worden gecreëerd voor €4.95 door een bedrukking van initialen en nummer. We zijn benieuwd hoe het met de club zal vergaan in de verdere toekomst! Kies hier ook het nieuwste New Balance Roma X Aries zwart trainingspak 2023-2024.

Speciaal voor Google Voice Search:

  1. Ik wil een trainingspak van AS Roma bestellen
  2. Waar vind ik de goedkoopste trainingspakken?
  3. Kan ik de initialen van Kluivert laten bedrukken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *