Nike Chelsea Voetbalshort Thuis 2022-2023

nike chelsea voetbalshort thuis 2022-2023Scoor hier het Nike Chelsea voetbalshort thuis 2022-2023. Kies daarnaast ook de sokken en thuisshirt voor een compleet thuistenue. Gebruik het officiële broekje ook al zwembroek en je bent gelijk klaar voor de zomer.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Maten: junior, kind, heren en dames
  • Nike voetbalkleding

Je kunt bij ons in de online voetbalstore het voetbalbroekje direct bestellen. Maak je klaar voor een nieuw voetbalseizoen :). Je bent direct 1 van de meest opvallende spelers tijdens je trainingen. Ga hierboven direct naar Unisportstore waar je de beste prijzen vindt voor de Chelsea Football Club artikelen. Ga je voor de kleding van vorig seizoen? Vergelijkbaar in het blauw is het: Nike Barca blauw voetbalshort thuis 2020-21 met een prima prijs. Welke speler uit het elftal is je favoriet?

Om kampioen te worden heb je een soortgelijk als Frank Lampard en John Terry nodig – Helden

We geven hier nog wat extra info over het Chelsea voetbalbroekje thuis 2022/23. Daarnaast kan je natuurlijk ook weer de thuiskousen en thuisshirt bestellen voor het nieuwe seizoen. Nike heeft gezorgd voor het voetbalbroekje en dan vooral de kwaliteit. Het design is een overwegend blauwe kleur (clubkleuren) gecombineerd met witte elementen. We zijn de Nike elementen inmiddels wel gewend op de kleding. Je kunt dus helemaal fris en nieuw naar de training. Wil je nou meer info over de club? Ga via de blauwe link: Chelsea FC naar de officiële site.

Nike Chelsea Voetbalshort Thuis 2022-2023

We gaan het thuisbroekje zien aankomend seizoen in de Premier League en de Champions League. Heb je al meer kleding van de club in je kast hangen zoals het Nike Chelsea blauw thuisshirt kind 2022-2023? Je kunt bij Unisport nu helemaal los om je winkelwagen vol te gooien. Dit zal dan ook niet je laatste aankoop van dit seizoen zijn. Ook hier hebben we weer te maken met de bekende Dri-Fit materialen. Dit materiaal zorgt ervoor dat het short tijdens inspanning altijd comfortabel en droog aanvoelt. Je kunt morgen al wandelen in hetzelfde broekje als Havertz, Ziyech, Enzo Fernández en Kanté!

  • Chelsea Football Club
  • Bijnaam: The Blues
  • Stamford Bridge
  • Champions League, Premier, FA cup en League Cup
  • Dri-Fit materiaal
  • In samenwerking met Nike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *