Nike Chelsea Witte Thuiskousen 2022-2023

nike chelsea witte thuiskousen 2022-2023Je kunt hier de Nike Chelsea witte thuiskousen 2022-2023 bestellen. We gaan deze zien tijdens de thuiswedstrijden op Stamford Bridge, Londen. Wil je nou een compleet Chelsea FC thuistenue 20/21? Check dan ook het Nike Chelsea voetbalshort thuis 2022-2023 en het thuisshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Varianten: linker en rechtersok
  • Nike voetbalkleding

Je hebt de voetbalsokken thuis nodig als onderdeel van het thuistenue! Alle kledingstukken zijn natuurlijk ook los te bestellen :). We gaan het thuistenue zien tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa. Ben je bijvoorbeeld al in het bezit van het thuisshirt of trainingspak? Dan is dit zeker een van de artikelen die je niet aan jezelf voorbij kan laten gaan. Wil je deze in combi met een damesshirt? Ga dan naar het Nike Chelsea FC thuisshirt vrouw 2022-2023.

Mensen zullen me zien zoals ik ben en oordelen zoals ze willen – Hazard

Naast het feit dat de Chelsea thuiskousen te zien zijn in de Premier League, zijn de sokken ook te bewonderen tijdens de FA en League cup. De kousen zijn ontworpen in samenwerking met Nike. Je bent dus zeker van een heerlijk fris uiterlijk welke vanzelfsprekend matcht met de rest van het tenue. De voetbalsokken zijn overwegend wit, gecombineerd met blauwe accenten. Klik hierboven dus snel door naar de nieuwe Nike Chelsea witte thuiskousen 2022-2023 en scoor de beste prijs.

Nike Chelsea Witte Thuiskousen 2022-2023

De Chelsea sokken zijn ook voor dit seizoen weer afgeleverd met een geweldig mooi design. Je kunt ze morgen al ontvangen en deze week al dragen op de training. Op de schenen is het logo weergegeven. Daarnaast is de bovenkant van de sok eveneens wit, met de bekende witte strepen van Nike erin. Er is veel aandacht besteed aan het voetbed. Je zitcomfort is beter en zal blaarvorming minder snel optreden. Daarnaast zijn de kousen gemaakt van het bekende Dri-Fit materiaal waardoor er vocht afgevoerd wordt, zodat ze ten alle tijden droog en comfortabel blijven aanvoelen. Maak dus nu je tenue compleet met deze fris uitziende sokken.

  • Chelsea Football Club
  • Competitie: Premier League, Europa, Cups
  • Chelsea website
  • Nike Dri-Fit tehcnologie
  • Hoofdsponsor: Yokohama Tyres

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *