adidas Argentinie Voetbalshort Tenue 2022-23

adidas argentinie voetbalshort tenue 2022-23Zie hier het adidas Argentinie voetbalshort tenue 2022-23 in onze shop. Zoek je eens voetbalbroekje voor de training? Hier zit je lekker want je kunt hem zelfs als zwembroek gebruiken. Deze kan je ook ideaal dragen als zwembroek omdat deze een donkere kleur heeft.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Sterspeler: Lionel Messi
  • Stof: 100% polyester

We gaan hier verder wat info geven over het short maar ook over de selectie zelf. Zoek je het voetbalbroekje als onderdeel van het Argentinie tenue thuis 2022/23? Je kunt bij onze aanbieder Unisportstore.nl hierboven lekker je winkelwagen volgooien met de kleding van het land. We gaan het tenue zien tijdens de Copa America aankomende zomer.

Een voetbalbroekje is natuurlijk heerlijk om in te trainen! Je kunt het ook gebruiken als zwembroek omdat het broekje donkere kleuren heeft 🙂

Het complete tenue is ontworpen van 100% polyester. Lekker dus om in te sporten. Als we kijken naar de kledingsponsor adidas, dan zien we ze steeds vaker in voetballand. Grote clubs zoals Manchester United en Juventus FC hebben ook al jaren adidas als kledingsponsor. Wij hebben de prijzen vergeleken dus jij kan direct naar de goedkoopste aanbieder. adidas voetbalkleding is netjes verzorgd en past perfect in lijn met het Argentinië thuisshirt.

adidas Argentinie Voetbalshort Tenue 2022-23

Wat kunnen we nog meer vertellen over het Argentinië short thuis 2022/23? De kleurencombinatie valt op in het donker met accenten in het lichtblauw. Het logo van het land vinden we terug aan de rechterkant van de voetbalshort. Uiteraard is het ook mogelijk om een nummer te laten bedrukken. De kosten voor een bedrukking zijn €4,95. Daarnaast heeft het een normale pasvorm. De bekende adidas strepen vinden we terug aan weerszijde. adidas voetbalkleding is gemaakt met een Clima-cool technologie. Clima-cool zorgt voor een heerlijk pas comfort en zorgt dat zweet en water naar de buitenste lagen wordt gedreven.

“I like to score goals but I also like to have friends among the people I have played with.” – Lionel Messi

Kortom is een short op de markt gekomen voor de echte liefhebber. Je hoeft niet eens perse voor Argentina te zijn. Denk jij dat het land nu eens een wereldtitel gaat pakken met Messi. Wil jij net als de grote sterren Lionel Messi en Aguero de kleding van het voetballand? Het is mogelijk bij onze aanbieders en je kan ons altijd mailen als je iets niet kan vinden. Ben je op zoek naar een specifiek product? Via bovenstaande button kom je in het totaaloverzicht :). Wil je er direct ook het thuisshirt bij? Klik dan hier op het adidas Argentinie thuisshirt 2022-2023.

  • Land: Argentinië
  • Kledingmerk: adidas
  • Clima-cool technologie
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *