Nike Nederland Tenue Minikit Baby 2023-25

nike nederland tenue minikit baby 2023-25Shop hier het Nike Nederland tenue minikit baby 2023-25. Deze bestaat uit het shirtje, broekje en de sokjes. Het voetbalshirtje heeft drukknopen en het broekje een trekkoord. Deze is beschikbaar vanaf maat 92cm tot 116cm, daarna gaan ze tot XXL.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Maten 92cm tot 116cm
  • Jongste fans van de Oranjeleeuwinnen

Het mini tenuetje zullen we zien tijdens de World Cup wedstrijden in Australië en New Zealand. Een toernooi die spoedig zal plaatsvinden. We kijken er naar uit hoe trainer, Andries Jonker het er vanaf gaat brengen. Bekijk hierboven het Oranjeleeuwinnen tenue thuis minikit 2023/24. Welke speelster is jouw favoriet?

Pubquiz vraag: welke toernooi wisten de oranje dames op haar naar te schrijven?

Deze is mooi in lijn met het Nike Nederland dames pre-match trainingsshirt 2023-2025 zoals je kunt zien op de afbeelding. Iets meer zwart maar toch met een opvallende oranje tint. Nieuw is het ontwerp van Nike niet maar het geheel als minikit is iets aangepast. Het logo van de KNVB staat op de linker borst. Hierboven bestel je deze dus voor mini van 0 tot 6 jaar.

Nike Nederland Tenue Minikit Baby 2023-25

Het tenuetje voor kleintjes is ontworpen door sportgigant Nike. Ze ontwerpen de kleding met een ergonomisch design. Het betekent dat deze een perfecte pasvorm heeft voor ieder persoon. Opvallend zijn de drukknopen en een koord in het broekje. We gaan het in ieder geval zien binnenkort tijdens het dames WK 2023 in Australie en New Zealand. Door de samenwerking met Nike is er gebruikt gemaakt van het hoogwaardige Dri-FIT materiaal. Het materiaal zorgt dat vocht tijdens het transpireren afgevoerd wordt naar de buitenste lagen van de stof. Je kunt ook gewoon een los Nike Nederland WWC shirt thuis 2023-2025 bestellen.

Minikit KNVB Tenue Samenvatting

  • Toernooi WWC
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Oranje leeuwinnen on tour
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *