Nike USA WWC Thuisshirt Dames 2023

nike usa wwc thuisshirt dames 2023Hier is dan eindelijk het Nike USA WWC thuisshirt dames 2023. Als we kijken naar de pasvorm dan zie je het al op de afbeelding: een vrouwelijke pasvorm. We zijn benieuwd hoe de Amerikaanse dames het gaat doen op de World Cup 2023 in Oceanië.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: dames, meiden en vrouwen
  • Voetbalshirt van 100% polyester

We hebben het hier over de thuisshirts van het USWNT voetbalelftal. Je ziet steeds meer vrouwelijke supporters maar ook heren en kids zitten veelvuldig in het stadion. Het shirt van het land zien we veel, want het is een sterrenland op het toernooi. Je kunt de vrouwen voetbalshirts bestellen in onze winkel. Deze is beschikbaar in de standaard kleuren wit met blauwe accenten.

of Facebook.

In het wit kan je ook een Nike Engeland shirt thuis World Cup dames 2023 bestellen. Je kunt er dus lekker in sporten en het heeft ook nog eens een geweldige uitstraling. Ga los in onze winkel of kies hier al het shirt. Je kunt bij ons met een beetje blauw ook het Nike Nederland WWC shirt uit blauw 2023-2025 bestellen.

Nike USA WWC Thuisshirt Dames 2023

Zoals je al kan zien op de afbeelding is het een Nike ontwerp. We weten inmiddels dat ze de kleding ontwerpen met de Dri-FIT technologie. Daarnaast aan de zijkant de mesh-panelen. Ideaal dus als de dames in New Zealand of Australië moeten spelen. Je kunt laten ook een shirt krijgen van de andere populaire landen zoals Engeland, Spanje en Frankrijk. De fans van het United States womens elftal zijn weer klaar voor dit toernooi. We hebben dus in onze voetbalshop de voetbalshirts maar ook voetbalschoenen en trainingspakken. Zie hier ook van Nike het Nike Frankrijk shirt thuis WK vrouwen 2023.

  • USWNT voetbalelftal
  • Bond: USSF
  • Kleuren: wit met blauw
  • Nike Dri-FIT kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *