Portugal Trainingspak Kind 2018-19

portugal trainingspak kind 2018-19Een rood jack met zwarte trainingsbroek met het Portugal trainingspak kind 2018-19. In het rood, zwart, groen ook in de variant lichtgroen en zwart. Shop de kleding hieronder bij onze aanbieder Voetbalshop.nl.

direct bestellen vsd

+ Direct naar Voetbalshop.nl

+ Nike voetbalkleding!

Het Portugal trainingspak junior rood zwart 2018/19 voor de wedstrijden op de World Cup 2018. Unieke trainingspakken, presentatiepakken shop je via de button hierboven. Je kunt hier ook een ander Portugal trainingspak lichtgroen bestellen of een los Portugal sweatjack zwart 2018-2019.

Het Nike trainingspak Portugal kids 2018/19 op het WK voetbal in unieke kleuren. Trainingspakken landen gaan we daarna nog zien tijdens de kwalificatie van het Europees kampioenschap voetbal 2020. Voorzien van 5 ritsen en opvallende logo’s. Nike trainingspakken in de store met ook het Portugal trainingspak voor senioren. Een prachtig Bordeaux rode trainingsjack en donkere trainingsbroek 2018/19. In het midden een rits en 2 steekzakken. Een trainingsbroek met eveneens steekzakken. Aan de uiteinden van mouwen en broekspijpen zit een versmalling welke elastisch zijn. Bestel de World Cup trainingspakken en meer kleding in de store.

Portugal Trainingspak Kind 2018-19

Een Nike trainingspak Portugal 2018/2019 ontworpen met Dri-FIT technologie en mesh-gaatjes. Nike trainingspakken Dri-Fit technologie voor een geweldige lichaamstemperatuur. Beschikbaar in de maten kind, junior, kids, heren, mannen, vrouwen en dames. Een trainingspak Nike ontworpen met strakke lijnen en geweldige pasvorm. Shop bijvoorbeeld ook het bijpassende Portugal trainingsshirt kruis 2018-2019. Cristiano Ronaldo trainingspakken of laat je Portugal trainingspak kind 2018-19 bedrukken met initialen en nummer. De Nike tinten komen in het rood terug op het trainingspak zoals het logo en de strepen op de schouders.

  • Portugees voetbalelftal
  • Voetbal trainingspakken, presentatiepakken
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Elastische sluiting mouwen / broekspijpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *