Portugal Trainingspak

portugal trainingspakHet Portugal trainingspak is naast deze groene variant ook te verkrijgen in een zwarte. Hieronder meer nieuwe kleding van het land.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junior en senioren maten
  • Seizoen: EK voetbal 2024
  • Zwart met groene kleuren
  • Nike voetbalkleding!

Het Portugal trainingspak is een uitzonderlijke door de kleurencombinatie. Het complete Portugal tenue uit is voorzien van een groen met turquoise tint. Zoek je een andere kleurensamenstelling? Ga dan eens langs het Portugal tracksuit 2018-2019 en Nike Portugal tracksuit. Het Nike trainingspak Portugal zal worden gedragen tijdens het EK voetbal maar ook daarna tijdens de kwalificatie van het Wereldkampioenschap voetbal 2026.

Een dergelijk voetbal trainingspak is voorzien van 5 ritsen. Je kunt dus veilig je spullen opbergen in de populaire Nike trainingspakken. Het trainingsjack is voorzien van 2 grote zakken voor spullen en een rits in het midden als sluiting. De Portugal trainingsbroek is eveneens voorzien van 2 ritsen. Een ritssluiting is niet aan de orde want hier geldt een elastische sluiting rond je middel. De Nike tinten komen in het rood terug op het trainingspak zoals het logo en de strepen op de schouders. Een trainingspak Portugal zit dus comfortabel en is vooralsnog te verkrijgen in de maten S tot XXL. Bestel snel want de WK voetbal trainingspakken vliegen over de toonbank.

Portugal Trainingspak

Het turquoise Nike Trainingspak Portugal 2024/25 is vooral uniek door de kleuren. Een ander groot voordeel van de Nike trainingspakken is de Dri-Fit technologie. De technologie samen met de mesh-panelen zorgen voor een comfort zoals nooit eerder is gevoeld. Een comfortabel trainingspak zoals we nog nooit eerder hebben gezien in de categorie trainingspakken landen. Een bijpassend voetbalshirt bij een groen trainingspak is het Portugal uitshirt 2018-2019. Wil jij net als de grote helden Cristiano Ronaldo het prachtige trainingspak? Bestel deze dan snel en je kunt het CR7 trainingspak al spoedig dragen naar de training of naar school.

  • Voetbal trainingspakken
  • Nike Dri-FIT technologie
  • 100% polyester
  • 5 ritsen en elastische sluiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *