Puma Manchester City Trainingspak 1-4 Zip Witoranje

puma manchester city trainingspak 1-4 zip witoranjeHier bij ons het Puma Manchester City trainingspak 1-4 zip witoranje om te chillen of in te trainen. Een heerlijk pak die we al even kort zagen bij Kevin de Bruyne. Als eerst gedragen tijdens de Wereldbeker voor clubs.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Bedrukking mogelijk
  • Maten: 105 tot xxxl

Je kunt bij ons weer veel nieuwe kleding krijgen. Wij houden de nieuwste trends bij en jij kan gelijk naar de goedkoopste aanbieder. Natuurlijk is het ook leuk om deze cadeau te doen. Je kunt een trainingspak zelfs bedrukken met naam en nummer. Dit is trouwens een 1/4 rits variant. Je kunt lekker op de bank liggen in dit pak of met deze naar de training gaan. Morgen is deze in huis als je voor 00:00 besteld.

Een trainingspak van Puma is ideaal om in te chillen. Deze heeft namelijk een slim-fit pasvorm, 1/4-zip rits, ritszakken en enkelritsen. ⬆️

Een trainingspak met een normale pasvorm. Als je kijkt naar de kleur van de broek dan is het donkergrijs. Soms lastig te zien op de afbeeldingen. Je ziet de logo’s van de club en kledingmerk op het jack maar ook op de broek. Ze lijken wat lager te zitten op de trainingsbroek maar dat is schijn. Ook ideaal om te dragen als je binnenkort de club bezoekt in het Emirates stadium. Kies hier ook het Puma Manchester City trainingspak zwart met rits.

Puma Manchester City Trainingspak 1-4 Zip Witoranje

We zien wel vaker Puma trainingspakken. Toch heeft deze een vrij unieke kleur en leuk omdat ze al diverse pakken op de markt hebben gezet. Zo zagen we bijvoorbeeld eerder het Puma Manchester City trainingspak zwart 2023-24. We hebben een zogenaamde classic of icon variant nog niet zien. De liefhebbers van alle varianten kunnen dus nog even geduld hebben. Je kunt deze bestellen voor kinderen en senioren. De maten gaan vanaf 122cm tot XXL. Let op als je lang bent! Een trainingsbroek L valt wat kleiner uit dan je gewend bent.  Kies hier bijvoorbeeld ook het bijpassende Puma Manchester City thuisshirt 2023-2024 bij.

  • Puma City trainingspakken
  • Dry-cell voetbalkleding
  • 1/4 rits, enkel & broekzakrits
  • Maten: 122cm tot XXL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *