Puma One Voetbalschoenen Groen

puma one voetbalschoenen groenCheck hier direct de Puma One voetbalschoenen groen. Je kunt in onze winkel deze variant ook in andere kleuren krijgen. Een normale pasvorm in de maten 26 tot 51.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kind, junior, vrouwen en heren
  • Maten: 34 tot 48

Als we kijken naar de Puma One voetbalschoenen dan horen we altijd over een evoKNIT sok. Het wil zeggen de hogere variant vergeleken met vroeger:). Welke spelers hebben we al gezien op deze boots? Op de Europese velden zagen we Antoine Griezmann, Marco Reus en Sergio Agüero op de schoenen. Andere spelers die we ook op de One hebben gezien zijn: Mario Balotelli, Falcao, Asamoah Gyan, Hector Bellerin, Giroud en Buffon. Genoeg helden om je mee te vergelijken;). Het maakt dus niet uit op welke positie je staat in het veld, want deze bovenstaande spelers staan op verschillende plekken.

 FG/AG-noppen geschikt voor voetballen op natuurgras en kunstgras

Stel je hoge eisen aan voetbalschoenen of ben je fan van bovenstaande voetballers? Je kan rustig voor de One schoenen kiezen. Ze hebben namelijk een comfortabele fit want de schoen vormt zich naar je voet. De superieure touch wordt het populair genoemd. Het wil zeggen een dunne bovenkant van leer voor een betere passing en schot. Vergelijk jezelf met de creatieve aanvaller Antoine Griezmann of wereldkeeper Buffon. Een collectie schoenen bestaande uit voetbalschoenen, kunstgrasschoenen, zaalvoetbalschoenen en sneakers. Je kunt de voetbalschoenen bestellen voor kinderen, junior, kids, vrouwen en heren.

Puma One Voetbalschoenen Groen

Wat is er nog meer nieuw? Ze hebben flexibel leer voor snelle acties en dat voelt ook nog eens lekker. Vernieuwde veters zodat je zelf aanpassingen kunt doen qua hoe strak de voetbalschoenen zitten. We hebben ze al in diverse kleuren gezien maar deze combinatie is compleet nieuw. Als we kijken naar de complete naam dan is het: PUMA One 19.1 FG/AG Hacked. De schoenen zijn ook nog eens lekker licht ontworpen. Shop de voetbalschoenen voor natuurlijke ondergronden zoals gras en kunstgras. Zoek je toch andere schoenen met een unieke kleur? Leg deze 2 varianten: Puma Aguero zwarte voetbalschoenen en Puma One Chrome voetbalschoenennaast elkaar open.

  • Lichtgewicht voetbalschoenen
  • LEGEND leer
  • PUMA Form Strip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *