Puma Voetbalschoenen ONE Geel 2020

puma voetbalschoenen one geel 2020Koop hier de Puma voetbalschoenen ONE geel 2020. Je vindt ze via de button hieronder bij Voetbalshop. Ze zijn ontwikkeld voor natuurlijke ondergronden maar kunnen ook op kunstgras. Deze zijn er in de maten 26 tot 50. Hieronder bij Voetbalshop hebben we ze ook nog in andere kleuren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Pack: Be the Spark

De speciale editie van deze voetbalschoenen met 2 varianten. Je ziet de kleuren combi al maar ook hebben ze verschillende technologieën ontwikkeld. Je merkt dat vooral op het veld. Het woord power in de naam maakt duidelijk dat de voetbalschoen power meegeeft in de acties. De grootste verandering met vergelijkbare voetbalschoenen is dat de punt van de schoen kan meebuigen. Je kunt ze vandaag bestellen en je hebt  morgen in huis.

Naast de sterren als Lukaku, Reus, Suarez, Witsel en Aguero een nieuwe die de schoenen promoot. Jaha! niemand minder dan Guardiola :).

De zachte voetbalschoenen zorgen ervoor dat het de beste ooit zijn. Puma’s zijn speciaal ontworpen voor bijvoorbeeld Aguero en Lukaku om een paar sterspelers te noemen. Het uiterlijk geeft de unieke vormgeving van Puma weer. Een editie die bestaat uit verschillende kleuren voetbalschoenen mogen we uniek noemen. Je kunt ze krijgen vanaf maat 36 tot 49.5.

Puma Voetbalschoenen ONE Geel 2020

De voetbalschoenen hebben een gewicht van 206 gram. Het gewicht zorgt voor de power die je kan meegeven tijdens het schieten. De zool is flexibel gemaakt zodat je geen terugslag krijgt tijdens het schieten maar dat de schoen meebeweegt met de voet. Maak jij je klaar voor de tweede seizoenshelft? Denk eens aan deze Koninklijke boots. Het materiaal aan de bovenkant wordt Adaplite genoemd. Adaplite is een super zacht materiaal, speciaal voor de flexibiliteit.

De RAPIDSPRINT-buitenzool is ontworpen om je de nodige hulp te bieden voor snelle acceleraties, waardoor je de speler van morgen bent met een behendigheid en reactie als een Koning.

Je ziet aan de bovenkant een structuur over de wreef lopen. De structuur zorgt voor flexibiliteit die steun biedt aan beide kanten van de voet. Het raakvlak voor de bal is dus aangepast om meer precisie mee te geven aan een schot. De structuur wordt ook wel AcuuFoam genoemd. De zool heeft een fundering die over heel de boots loopt. Het geeft dezelfde flexibiliteit aan de onderkant als aan de bovenkant. Bekijk ook eens de Zwarte Puma voetbalschoenen met wit logo Ultra voor wat variatie. Nog twijfel? Bekijk dan ook eens de Puma evoPower Vigor 3D voetbalschoenen variant.

  • Gedragen door: Lukaku & Aguero
  • evopower, touch, King en One
  • Adaplite Puma technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *